Kulmakynät testissä – Anastasia Brow Wiz, UD Brow Beater ja NYX Micro Brow Pencil

12.6.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Huolitellut kulmat ovat koukuttavia, joten ei ihme, että niihin on viime vuosina alettu kiinnittää yhä enemmän huomiota. Hyviä kulmakyniä löytyy kaikista hintaluokista, joten pankkitiliä ei tarvitse tyhjentää #instabrow -lookin saavuttamiseksi. Ohessa suosikkimme Anastasialta, Urban Decaylta ja NYXiltä.

Brow Wiz, Brow Beater ja Micro Brow Pencil ovat päässeet meikkipussiimme muutamastakin syystä:

Kaikki kolme kestävät kulmissa nätisti koko päivän. Rasvoittuvalla iholla jälki saattaa pikkaisen kärsiä iltaa kohden.

Kaikissa on kätevä kierreharja toisessa päässä. NYXin harja on kolmikon kömpelöin, mutta ihan käyttökelpoinen.

  • Kaikissa kolmessa on ohut kärki, jolla saa tehtyä hyvinkin tarkkaa jälkeä. Jokaisella onnistuu äärirajojen piirtäminen sekä myös kulmien aukkojen täyttäminen.

Yksikään kynistä ei vaadi teroitinta. Tämä on todella iso plussa meidän kirjoissa, sillä tuotetta ei pääse tuhlaantumaan (hyvä juttu, varsinkin koska nämä kynät tuntuvat kestävän vain parisen kuukautta päivittäisessä käytössä).

Anastasia, Urban Decay ja NYX kulmakynät

 

Anastasian Brow Wiz (23 €) on joukon suosituin ja sävyvalikoimaltaan laajin. Brow Wiziä löytyy paitsi eri tummuusasteissa, myös niin viileään kuin lämpimäänkin taittavana. Brow Wizin koostumus on melko optimaalinen ohuiden karvojen piirtämiseen, joten kulmista saa todella luonnolliset pienellä vaivalla. Brow Wiz on saanut Beautifyssa 4.5/5 tähteä.

Urban Decayn Brow Beater (19,80 €) on hyvin samanlainen kuin Brow Wiz. Väriä tulee ehkä vähän vähemmän/ohuemmin kerralla, joten jos pidät vahvoista kulmista, joudut työstämään tätä tuotetta reippaalla kädellä. Brow Beaterin sävyvalikoima on kovin rajallinen Brow Wiziin verrattuna: se sisältää viileän vaaleanruskean Taupen, lämpimähkön Neutral Brownin ja hippasen tummemman Warm Brownin sekä viileän Dark Brownin.

NYXin Micro Brow Pencil (9,80 €) on hinnaltaan noin puolet Anastasian ja UD:n vastaavista, mutta kömpelöä kierreharjaa lukuunottamatta se suoriutuu lähes samantasoisesti. Pienet miinukset tulevat useiden sävyjen punapohjaisuudesta ja koostumuksen pienehköstä pehmeydestä (rasvoittuvalla iholla pysyvyys saattaa kärsiä). Mutta aikuisten oikeasti: alle kympin hintaansa verrattuna tämä on todella hyvä tuote ja ehdottomasti testauksen arvoinen!

Löytyykö tästä joukosta suosikkeja?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?