Kulmakynä ilman lämpimiä sävyjä?

24.3.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Markkinoilla on lukematon valikoima kulmakyniä, jotka ovat täydellisiä koostumukseltaan. Kuitenkin neutraalin sävyisiä, saatikka sitten kylmään taittavia, tuotteita on haastavaa löytää, vaikka useille meistä sopii neutraali kulmaväri lämpöistä paremmin. Hassun moni kulmatuote taittaa ainakin jonkin verran lämpimään. Tässä meidän suosikit kulmameikeistä, jotka eivät hohkaa keltaista tai punaista.

Anastasia Beverly Hills on tunnettu nimenomaan kulmatuotteista. Anastasia-kulmatuotteiden sävy Taupe on selvästi harmaaseen taittava ruskea; sävy joka sujahtaa upeasti niin ihan vaaleiden kuin tummienkin kulmakarvojen sekaan (mm. Anastasian Blonde-sävy on yllättävän kellertävä). Dipbrow Pomade on Beautifyssa saanut 4.2/5 ja sitä suosittelemmekin varsinkin kokeneelle kulmien meikkaajalle. Dipbrow’ll saa helposti vahvat kulmat, mutta oikealla siveltimellä ja keveällä kädellä myös hyvin luonnollinen jälki onnistuu. Itse kuitenkin käännymme laiskuuttamme Brow Wiz -kulmakynän (n. 18.50 €). ja Brow Powder Duon (n. 20 €) puoleen; sävynä tietenkin Taupe.

Brow Wiz on sopii hyvin tarkkaan työskentelyyn. Sillä on helppo tehdä hyvinkin luonnolliset kulmat pienillä vedoilla ja huolellisella häivytyksellä. Toisessa päässä oleva kulmaharja on erittäin hyvä ja sen avulla jäljen pehmentää hetkessä. Toisaalta Brow Wizillä onnistuu myös aukkojen täyttäminen. Ulos veivattava pää on ohut ja tuotteen koostumus vahamainen mutta jämäkkä. Jos täytettävää on paljon, kestää meikkauksessa toki hetki, juuri tuon ohuen pään takia. Beautifyssa Brow Wiz on kerännyt kiitosta ja saanut arvosanaksi 4.3/5.

 

brow wiz_yr kulmakynä_brow powder duo_swatch

 

Anastasia kulmapuuteri duossa on kaksi saman sävyistä mutta eri tummuusastetta olevaa väriä. Kulmapuuterin koostumus on hienojakoista ja pigmenttiä on juuri sopivasti kulmameikin nopeaa tekoa varten. Sävyjä on helppo sekoittaa ja käyttää päällekäin. Vaaleampaa sävyä voi levittää esimerkiki jo ennestään tuuheisiin kohtiin ja tummempaa sävyä kulmakarvojen ”häntäosaan”, jossa on vähän harvempi karvoitus. Brow Wizin ja kulmapuuterin näet keveästi levitettynä tästä Instagram-kuvastamme.

Kolmas suosikkimme on Yves Rocherin kulmakynä sävyssä 02 Cendre, joka löydettiin ihan vahingossa (iso hurraa-huuto ajan tappamiselle kauppakeskuksissa!). Cendre on sävyltään hyvin, hyvin lähellä Anastasian Taupea, ehkä vähän tummempi. Ylläolevissa swatcheissa kyniä on levitetty raskaalla kädellä ja ne näyttävät identtisiltä. Koostumus on vähän kovempi kuin Brow Wizissä, mutta väriä siirtyy kulmien iholle helposti. Myös YR:n kulmakynissä on mukana hyvä kierreharja. Ainoa mökötyksen aihe on se, että kynää tarvitsee teroittaa (ja me olemme surkeita pitämään meikkikynäteroitinta käden ulottuvilla). Tuote maksaa 8.9 euroa ja on varsinkin hintaansa nähden todella hyvä!

Onko teillä vinkkejä sävyltään neutraaleista tai jopa kylmistä kulmatuotteista? Onko joku näistä tuotteista suosikki? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?