Kosmetiikkaa Etelä-Koreasta – Bearel.fi

3.10.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON Yleinen

Etelä-Korea on pullollaan mahtavia ihonhoitotuotteita ja -oppeja. Ihonhoitoon kiinnitetään siellä erityistä huomiota ja brändit tuovat markkinoille samaan aikaan mitä innovatiivisempia ja myös somempia tuotteita. Suomeen on välillä haastava saada tilattua eteläkorealaisia brändejä, joten uusi suomalainen yhteistyökumppaniemme, kosmetiikan verkkokauppa Bearel, on enemmän kuin tervetullut tuttavuus. Bearealin valikoimasta löytyy laadukkaita brändejä kuten Missha ja Holika Holika.

Ennestään tuntemattomien tuotteiden edessä voi iskeä valinnan vaikeus, mutta onneksi Bearelilla on kätevä ratkaisu ostopäätöksen kanssa tuskailevan asiakkaan pelastamiseksi: kauneusboksi. Useamman kerran vuodessa ilmestyvä kauneusboksi (45 €) sisältää yli 60 euron edestä tuotteita. Boksin tuotteet ovat huolella valittuja ja niiden kautta on helppo raapaista pintaa syvemmälle aasialaisen kosmetiikan maailmassa. Toinen kiva ja edukas juttu on Bearelin laaja sheet mask -valikoima, josta löytyy lakananaamio jokaiseen ihohaasteeseen.

Meille Bearel koosti oman ylläriboksin, jonka ihonhoitotuotteisiin tutustutaan nyt ja meikkeihin parin päivän päästä.
bearel_beauty-box_open-all

 

Missha Time Revolution First Time Treatment  Essence (44,9  €)

Misshan supersuosittu hoitovesi lupaa hoitaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Hoitovesi taputellaan puhdistetulle iholle ja annetaan imeytyä. Se paitsi ravitsee ihoa, myös valmistelee ihon vastaanottamaan muut tuotteet kuten seerumin ja kosteusvoiteen. Hoitovesi lupaa myös ehkäistä juonteiden syvenemistä ja lisätä kimmoisuutta.

Tämä hoitovesi vaatii hetken säännöllisen käytön, ennen kuin tuloksia näkyy. Meillä se on toiminut erityisesti rauhoittamassa ihoa ja poistamassa sameutta. Sekaihon kuivien kohtien kireys on helpottanut hoitoveden käytön aloittamisen jälkeen ja iltatoimien jälkeinen punoitus on rauhoittunut nopeammin.

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel (9,95€)

Holika Holikan palkittu kananmunapakkaus ja hellästi mutta tehokkaasti kuoriva kuorintageeli on hauska ja tehokas! Siinä ei ole rakeita, vaan kuoriva koostumus aktivoituu pikkuhiljaa kuivaan ihoon geeliä hierottaessa. Smooth Egg Peeling Gel tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan ja se sopii erityisesti hellävaraisten kuorintojen ystäville.

 

Konjac-sieni (3,90 €)

Konjac-sienet ovat saaneet paljon kehuja osakseen. Ne ovat märkänä pehmeneviä sieniä, joita voi käyttää kasvojenpesutuotteet kanssa tai ilman. Sieni puhdistaa tehokkaasti ihoa ja kuorii helläväraisesti pois kuollutta ihosolukkoa. Sienessä oleva valkoinen savi kosteuttaa juuri sen verran, että kasvot jäävät jo pesun jälkeen pehmoisiksi.

Pakettiimme kuului vielä näytteet vartalon ihoa rauhoittavasta ja kosteuttavasta Aloe 99% Soothing Gelistä sekä kasvojen ihoa kosteuttavasta ja korjaavasta Super Aqua Cell Renew Snail Creamistä. Erityisesti tuo 99% Aloe Veraa sisältävä vartalovoide vei täysin mennessään, sillä kolmen näytepaketin voimin poistui kylkiä vaivaava krooninen kuivuus ja kutina.

Onko siellä eteläkorealaisen kosmetiikan ystäviä?

 

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?