Korostuspuuterivertailu – hehkua vai hohtoa?

10.2.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Parhaat korostuspuuterit ovat kuin parhaat pohjustajat – niitä pitää ylimääräisenä steppinä, kunnes löytää sen oikean. Siitä ei olekaan sitten paluuta, sillä kuka ei haluaisi terveen kuultavaa ihoa tai eroon ylimääräisestä kiillosta nenällä? Ohessa neljä hypetettyä korostuspuuteria, joista on helppo valita omiin tarpeisiinsa se paras.

Kuten aina, tuotteen nimeä klikkaamalla pääset tarkistamaan hinnat ja shoppaamaan!

Kevyn Aucoin The Celestial Powder – Candlelight

Edesmennyt Kevyn Aucoin on Lisa Eldridgen ohella meikkiartistien aatelia. Kevynin nimeä kantava meikkisarja on täynnä hyviä tuotteita, mutta joukon ehdottomiin tähtiin lukeutuu kuulautta ja maltillista hehkua tuova The Celestial Powder sävyssä Candlelight. Tässä on hyvä korostuspuuteri niille, joille luonnollisuus on avainsana. Candlelight on sävyltään neutraali vaaleabeige, eikä siinä ole näkyviä shimmerhippusia. Jos siis ajatus vahvasta hohteesta poskipäillä ahdistaa, mutta maltillinen hehku kuulostaa hyvältä, Canglelight on ykkösvalinta. Toisaalta Candlelightin hienovaraisuus voi tuntua riittämättömältä, jos haluaa oikein piristää sameaa ihoa.

theBalm Mary-Lou Manizer

Mary-Lou Manizer on Beautifynkin käyttäjien kesken kehuttu tuote. Pigmenttiä löytyy korostustuotteeksi yllättävän paljon, eli tuote toimii myös hehkuvana luomivärinä. Vahvasti hohtava, lämpimään kultaan taittava Mary-Lou sopii sekä vahvaan bilemeikkiin että myös kevyttä arkimeikkiä piristämään. Maltillista lopputulosta tavoitellessa kannattaa vain sipaista tuotteen pintaa ja käyttää hyvää sivellintä häivyttämiseen. Jos ei yhtään tiedä, millaisen highlighterin itselleen haluaisi, on Mary-Lousta helppo aloittaa (kunhan levittäessä muistaa, että less is more!).

Parhaat korostuspuuterit4 (1 of 1)

BECCA Shimmering Skin Perfector – Champagne Pop

Shimmering Skin Perfectorit ovat tällä hetkellä kovassa nosteessa ja Beautifyn käynnissä olevan kilpailun palkintona! Jaclyn Hillin luoma sävy Champagne Pop, on persikkainen shampanja. Se on sekoitus kahta Shimmering Skin Perfectorien vakisävyjä, vaaleaa Moonstonea ja ruusukultaista Opalia. Champagne Pop on omiaan kerrostettuna poskipunan päälle tai yksistään aurinkopuuterin kanssa käytettäessä. Champagne Popissa ei ole erityisen kookkaita shimmerhippusia, mutta hohtoa sitäkin enemmän. Lopputulos on siis helposti todella intensiivinen. Vinkki: Champagne Pop toimii kauniisti luomilla, varsinkin, jos luomivakoon lisää mattasävyä katsetta syventämään.

theBalm Cindy-Lou Manizer

Cindy-Lou on Mary-Louta tummempi ja kultapinkkisempi, mutta hohdoltaan maltillisempi. Sävyn tummuusasteen takia kaikkein vaaleimmilla ihonsävyillä Cindy-Lou onkin enemmänkin heleä poskipuna kuin väritön highlighter. Cindy-Lou on Mary-Loun tavoin todella hienojakoinen, eikä siinä ole selkeitä shimmerhippusia. Sen sijaan Cindyn tuoma hehku on Aucoinin Candlelightin tavoin enemmän kuulautta. Jos siis hakusessa on kunnolla hohtava korostustuote, kannattaa kääntyä Champagne Popin tai Mary-Loun puoleen.

Parhaat korostuspuuterit_swatch_becca_thebalm
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?