AVON - Kiss N' Go Lipstick

 
3.2 (3)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Huulipunat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Ei ole pysyvyydeltään mitään huippuluokkaa, mutta ei tämä kallis olekkaan, hinta vaihtelee aina muutamasta eurosta ylöspäin. Tosi voidemainen koostumus ja hieman vahamainen. Tuoksuu tosi oudolle. Pakkaus on aika tylsän näköinen. Huulipunat eivät todellisuudessa vastaa mielestäni ollenkaan kuvaston värejä, ja joissakin sarjan huulipunissa on vähemmän pigmenttiä kuin toisissa. Joutuu lisäilemään usein päivän mittaan. Olen tilannut tätä monta kertaa sävyssä Pink Sunrise, tosin kyseistä sävyä ei ole ilmeisesti enää saatavilla..?

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

En itse käytä huulipunia, mutta hintakampanjan takia tilasin Avonilta Kiss N' Go merkkisiä huulipunia pari kappaletta. Värit eivät yleensä vastaa kuvaston värejä, ja levittyvät melko huonosti kuluen myös nopeasti. Punaa saa lisätä päivän aikana usein, eivätkä huulet ole nyt kovinkaan suudeltavan näköiset. Haju on myös kumma.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Ei mikään huippuhyvä huulipuna, sillä tämä ei ole erityisen pysyvä valinta, sillä punaa joutuu lisäämään usein päivän aikana. Tuote on kuitenkin niin halpa, että ei edes haittaa, että se ei ole erityisen kestävä. Huulipunaa löytyy myös niin monessa hyvässä sävyssä, että niitä tulee aina hamstrattua todella useita kerralla. Ehdottomasti aion ostaa uudelleen, vaikkei tämä olekaan mikään kestävimmästä ja laadukkaimmasta päästä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Audacious Lipstick
Valmistaja: NARS
 
5.0 (1)
Essence Matt Lipstick
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.8 (4)
Rouge Volupté Shine
Valmistaja: YVES SAINT LAURENT
 
4.7 (6)
Color Riche Shine Addiction
Valmistaja: L'OREAL
 
4.5 (1)
Lip Ammunition
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.5 (1)
Heimish Dailism gradiation cushion tint
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)