KICKS - Kicks Illuminator

 
3.3 (2)
Kirjoita arvostelu
kaunis sävy
sopivan pigmenttinen
tykkään pakkauksesta
tekee mitä lupaa
hyvä hinta laatusuhde

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Korostustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Erittäin hyvin toimiva perustuote. En oikein osaa sanoa muuta, en tiedä kertooko sanattomuus sitten tosiaankin siitä kuinka keskiverto tämä tuote oli. Ei maailmaa mullistava eikä huono. Ostaisin uudelleen kyllä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Korostustuotteet

  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • sopivan pigmenttinen
  • kaunis sävy
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Illuminator on pakattu läpinäkyvään tuubiin-tuotteen väri ja sen käyttöaste näkyy siis selvästi läpi. Pakkauksessa ei kerrota sävyn nimeä, mutta pikaisen googlekierroksen perusteella sävyjä on kaksi, ja tämä on niistä vaaleampi.

Itse korostusvoide on koostumukseltaan paksuhkon nestemäistä, kuten moni meikkivoide. Voide levittyy iholle hyvin, ja häivyttyy tasaiseksi ja tarvittaessa lähes näkymättömiin. Illuminatorilla saa siis halutessaan joko hyvin näyttävää hohtoa kasvoille, tai vain hyvin kevyttä kuulautta.

Ensimmäisellä kerralla Illuminatoria testatessani pelästyin hiukan, sillä onnistuin laittamaan tuotetta hiukan liikaa. Seuraavalla kerralla olin paremmin varautunut, ja levitin tuotetta reilusti vähemmän- lopputulos oli huomattavasti parempi. Olenkin sen jälkeen päätynyt käyttämään Illuminatoria varsin kevyellä kädellä- en itse kaipaa kuin kevyttä hohtoa iholle, enkä koe tarvitsevanikaan sen enempää.

Illuminator kannattaa levittää mieluummin puuterin alle kuin päälle. Testasin sitä muutaman kerran puuterin päälle, ja voide tuntui levittävän alla olevan puuterin ympäriinsä varsin suttuisen näköisesti. Puuterin alle levitettäessä voide tasoittui siististi ja ilman ongelmia, eikä päälle levitetty puuteri peittänyt sen efektiä liiaksi. Ystävääni meikatessa päädyin kuitenkin laittamaan Illuminatoria hyvin, HYVIN kevyesti puuterin päälle, eikä suttuefektiä tullut. Kevyesti ja varovasti levitettäessä puuterin päällekin voi laittaa.

Hintaa Illuminatorilla on 15,90€, joten kyse on todella edullisesta tuotteesta. Tuubista löytyy tavaraa 30ml, ja koska tuotetta tarvitsee kerralla niin vähän, riittää yksi tuubi varsin pitkään. Omassa mittapuussani Illuminator on "ihan kiva"-sellainen tuote, jota kyllä käytän mielelläni silloin tällöin, mutta joka ei kuitenkaan pääse ihan jokapäiväiseen käyttöön. Hohdetuotetta kaipaavalle suosittelisin tätä kuitenkin lämpimästi, sillä hintaluokkaansa nähden Illuminator on todella laadukas.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
La Vie En Glow Highlighting Powder Palette
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
GLOW KIT - NICOLE GUERRIERO
Valmistaja: ANASTASIA
 
5.0 (1)
Strobe Lite Strobing Powder
Valmistaja: L.A. GIRL
 
5.0 (1)
Watt's Up
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
5.0 (2)
The Celestial Powder - Candlelight
Valmistaja: KEVYN AUCOIN
 
5.0 (1)
Skin Frost
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.9 (11)