Kevyn Aucoin Sculpting ja Celestial Powderit

22.2.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Kevyn Aucoin on amerikkalainen meikkiartisti, joka valitettavasti menehtyi vuonna 2002 syöpään. Lisa Eldridgen ohella Kevyn on idoleitamme, toistelemme hänen kirjoistaan ja haastatteluistaan imettyjä oppeja kuin papukaijat! Äärettömän lahjakas Kevyn ehti vaikuttamaan meikkitrendeihin ja meikkaustyyleihin valtavasti. Eivät nämä contour-highlight-strobe -trendit mitään uusia juttua ole, siellä ne ovat demonstroitu Kevynin Making Faces -kirjan sivulla 24.

Kevynin nimikkomeikkisarja on kokonaisuutena laadukas, joskin hintava. Kaikissa tuotteissa ei hinta-laatusuhde ihan kohtaa, mutta muutama tähti sieltä löytyy. YouTuben kauneusguruja seuraavat eivät varmastikaan ylläty valinnoistamme.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

The Sculpting Powder (n. 45 €)

The Sculpting Powder on neutraali-kylmä varjostuspuuteri pehmeän mattaisella jäljellä. Sen harmaanruskea sävy tekee siitä lämpöisiä aurinkopuutereita huomattavasti paremman vaihtoehdon kasvojen varjostamiseen. Siksi sitä uskaltaa sävyn puolesta suositella lähes kaikille, joskin vahvasti keltapohjaiselle iholle Sculpting Powder saattaa olla liian tuhkainen.

Sculpting Powder on hienojakoinen ja levittyy ohuesti iholle, eli sitä on mukava työstää. Käyttö vaatii kuitenkin harjoittelua, sillä tuote on hyvin pigmenttinen. Kevyt käsi ja hyvä sivellin tulevat siis tarpeeseen. Itse pidämme Real Techniquesin Core-setissä tulevista Buffing ja Contour -siveltimistä (Beautifyssa 4.5/5). Vinkkinä: Sculpting Powder toimii myös kivasti luomivaossa antamassa katseelle syvyyttä!

The Celestial Powder (n. 45 €)

The Celestial Powder sävyssä Candlelight pääsikin jo korostuspuuterisuosikkien joukkoon. Se ei ole voimakkaasti hohtava, joten jos tavoittelet Mary-Loumanizerilla saavutettavaa megahehkua, saattaa Candlelight olla turhan hienovarainen makuusi. Siinä missä Sculpting Powder erottuu neutraalilla sävyllään contour-tuotteiden massasta, Candlelight edustaa hillittyä ja pehmeää korostusta vastapainona intensiivisille shimmertuotteille.

Meillä Candlelight on ahkerassa käytössä, sillä ylilyöntejä tällä tuotteella on vaikeaa tehdä, vaikka kuinka kiireessä ja/tai huonossa valaistuksessa sitä sutisi. Candlelightia on helppo kerrostaa poskipunan päälle ja se toimii myös osana kevyttä ripsari+huulirasva -meikkiä.

Löytyykö sieltä kokemuksia Kevynin tuotteista?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?