Kevyet second skin -meikkivoiteet Double Wear Light ja Healthy Mix Serum

21.3.2016 - MEIKKIPUSSILLA

Sen parhaan meikkivoiteen metsästys on ikuisuusprojekti. Ihon haasteet saattavat vaihdella rasvoittuvasta nenästä kuiviin kohtiin poskilla läpi vuoden, joten yhdellä tuotteella ei välttämättä pärjää. Sen sijaan muuttumattomana pysyy tarve löytää luonnollisen näköinen meikkivoide, joka pysyy hyvin iholla koko päivän.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Estee Lauder Double Wear Light n. (40 €)

Estee Lauderin keveämpi versio klassikko Double Wear -meikkivoiteesta on keskipeittävä ja satiinisen mattainen. Se peittää näyttämättä tunkkaiselta ja kerrostuu melko nätisti lisäpeittoa tarvitsevien alueiden päälle. Pahasti ärtyneet näpyt tarvitsevat peitevoidetta, mutta punoitukset ja pienet ihon virheet saa tällä peitettyä.

Double Wear Light toimii kevyesti rasvoittuvalla ja sekaiholla, sillä se ei lähde kovin helposti liukamaan tai liejuuntumaan, vaikkei suoranaisesti ihon kiiltelyä hillitsekään. Nenän vessapaperoinnista ei siis pääse eroon, mutta verrattuna useaan muuhun pitkäkestoiseen meikkivoiteeseen, Double Wear Light on sieltä kestävimmästä päästä.

Bourjous Healthy Mix Serum Mix (14,9 €)

Meillä on jäänyt levy päälle näitten Bourjoisin Healthy Mix -meikkivoiteiden suhteen: molemmat, peittävä ja mattainen Healthy Mix ja kevyempi ja kuulaampi Helathy Mix Serum, ovat edelleen markettimeikkivoiteiden parhaimmistoa. Healthy Mix Serum pärjää jopa YSL Touche Eclatille. Healthy Mix Serum on kevyestä melkein keskipeittäväksi kerrostuva heleä meikkivoide. Se sopii erityisesti kuivalle ja normaalille iholle, mutta myös sekaihoisten kannattaa antaa tälle helmelle mahdollisuus! Tuotteessa on hedelmäinen tuoksu, joka haihtuu kyllä levityksen jälkeen.

Sävymaailma Bourjoisilla on ”ihan ok”. Vaalein sävy, 51 huitelee jossain NC15 rajamailla ja 52 NC20-NC22 paikkeilla.

Molempien näiden meikkivoiteiden kanssa kannattaa panostaa levitysvälineeseen, jotta peittävyys ei kärsisi. Beauty Blender (Beautifyssa 4.5/5) tai RT:n Buffing Brush (Beautifyssa 4.6/5) ovat ainakin tähän mennessä tuottaneet parhaat tulokset.

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?