Kesän suosikkialet

27.6.2015 - TARJOUKSET Yleinen

Vaate- ja kenkäpuolella alennusmyynnit ovat jo täydessä vauhdissa. Onneksi kosmetiikkaa myyvät verkkokaupat ovat aloittaneet myös omat hulabaloonsa. Ohessa meidän suosikit (saaliista tulee raporttia pitkin kesää 🙂 ).

Feeluniquen kesäale on unelma! Koodilla 15EVERYTHING saa nyt kaikesta -15%, jopa jo alennetuista tuotteista. Tämä koskee siis myös Urban Decayn, theBalmin, Diorin ja Lancomen tuotteita! Whoooop! Muista myös tsekata jo ennestään edulliset brändit kuten Rimmel, Maybelline ja L’oreal. Valikoima verkossa on usein huomattavasti laajempi kuin marketeissa. Esimerkiksi L’orealin Nude-luomiväripaletit ovat meidän himotuslistalla.

Stila taitaa olla ainoa brändi, josta ei alennusta Feeluniquesta tipu, mutta onneksi Beauty Bay on ottanut kesäksi valikoimiinsa Convertible Color -paletin (n. 40e). Convertible Color -voidemaiset poskipuna/huulituotteet ovat Kitten-luomivärin ja All Day Foundationin ohella Stilan suosituimpia tuotteita. Kappalehinta niillä on lähes 20 euroa, eivätkä ne ole oikein koskaan alennuksessa. Nyt on siis hyvä mahdollisuus kokeilla kaikkia sävyjä ennen investointia täysikokoiseen tuotteeseen!

Oletteko löytäneet muita hyviä alennuksia tai tarjouksia? Vinkkaa kommenttiboksiin!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?