REMINGTON - Keratin Therapy Pro

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
Keratin Therapy Pro -muotoilurauta on osa Remingtonin Keratin Therapy Pro -sarjaa. Sarjaan kuuluu mm. hiustenkuivaaja ja lämpöharja. Muotoiluraudalla voi perinteisen suoristamisen lisäksi tehdä hiuksiin kiharoita ja laineita, sillä sen reunat ovat aavistuksen pyöristetyt. Myös lyhyisiin hiuksiin voi taiteilla kampauksia taivuttelemalla latvoja ja otsahiuksia.

Keratin Therapy Prossa on Advanced Keratin Ceramic -nimiset muotoilulevyt, jotka luovuttavat hiuksiin keratiinia. Nämä muotoilulevyt tarjoavat Remingtonin mukaan 57% enemmän suojaa hiuksille verrattuna merkin aikaisempiin keraamisiin suoristajiin. Muotoilulevyissä on myös lämpösuojausanturi, jonka tehtävän on mitata hiusten kosteustasoa ja säädellä sen mukaisesti lämpötilaa. Rauta kuumenee viiden eri asetuksen avulla 160-230 asteeseen ja siinä on digitaalinen näyttö.

Kätevänä yksityiskohtana toimii pieli kiila, jota liu-uttamalla Keratin Therapy Pron muotoiluraudat voi lukita yhteen. Näin raudan saa kompaktimmaksi esimerkiksi kuljetusta varten. Lisäsuojaa tarjoaa pakkauksessa mukana tuleva lämpökestävä säilytyslaukku.

Esittelyä varten suoristimme vastapestyn luonnonkiharan tukan. Jokainen hiusosio käytiin lävitse kaksi kertaa 200 asteisella raudalla. Alla oli tietenkin hyvä lämpösuoja, mutta muuten hius oli käsittelemätön.

- Mitte & Mariele

Kiharrin saatu esittelyä varten Remingtonilta. Kiitos!

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Suoristusraudat
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 23, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.5

Kestänyt jo melkein vuoden ahkerassa viikottaisessa käytössä, olen siis todella tyytyväinen laatuun. Suoristaa hiukset repimättä jo muutamalla vedolla. Olen myös tehnyt latvakiharoita tällä raudalla ja se onnistuu aina ilman kulmia kiharassa (siis että kihara on kauniin pyöreä, eikä kulmikas raudan kääntökohdissa) Lämpenee nopeasti ja lämpötilaa voi vaihdella. Plussaa kauniista ulkonäöstä!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

luonnonkiharan hiuksen omaavana suoristusrauta tuo ihanaa vaihtelua tyyliin. suoristusraudalla saa myös laineita aikaiseksi taittamalla rautaa hiusta vastaan. latvat taittuvat myös helposti ylös tai alas toiveiden mukaan. ihanan nopea käyttää

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
IV STYLER
Valmistaja: GHD
 
4.9 (4)
Keratin Therapy Pro
Valmistaja: REMINGTON
 
4.3 (2)
OBH NORDICA
Valmistaja: OBH NORDICA
 
4.0 (2)
Suoristusrauta
Valmistaja: VIDAL SASSOON
 
3.0 (1)