NARS - Kabuki Artisan Brush - Yachiyo 27

 
0.0 (0)
Kirjoita arvostelu

En ole NARSin sivellinkokoelman suurin fani, mutta merkin Yachiyo Kabuki Brush on hieno! Kuten muutkin NARSin siveltimet, se maksaa aikamoisesti, noin 50 euroa. Yachiyon kohdalla rahalle saa kuitenkin jo ihan hyvin vastinetta. Se on multitaskeri, jolla voi helposti ja tarkasti levittää poskipunan ja korostuspuuterin sekä varjostaa kasvoja.

Yachiyo on omiaan väripigmenttien kevyeeseen mutta perusteelliseen levitykseen ja huolelliseen häivyttämiseen. Todella vahvapigmenttisten poskipunien levityksessä Yachiyo on ehdottomasti parhaita siveltimiä, joita olen koskaan kokeillut. Tuotteen saa levittymään läpikuultavaksi väriverhoksi ilman pelkoa pelleposkista. Normaalipigmenttisten poskipunien kanssa taas väriä voi joutua kerrostamaan muutamaan otteeseen.

"Tavallisen" poskipunan kanssa tulos on hento, ikäänkuin jo valmiiksi häivytetty. Tästä syystä Yachiyo tarttuu käteen aina, jos olen myöhässä ja poskipuna on sutaistava kasvoille lähes ilman peiliä. Lopputulos on takuulla onnistunut, joskin kevyt. Yachiyo on selkeä valinta myös silloin, kun yritän tehdä mahdollisimman "meikitöntä" lookkia. Aurinkopuuterin saa levitettyä vain pieneksi häivähdykseksi lämpöä ja korostuspuuterilla voi leikkiä huoletta.

Yachiyo on todella kevyt ja suoraan sanottuna vähän heppoisen oloinen. Vartta voisi luulla luomivärisiveltimen varreksi, niin ohut se on. Itselläni kesti kauan tottua tuohon ohueeseen varteen ja lakata pelkäämästä, että se katkeaa kahtia. Varren ympäri punottu köynnös on visteriä. Toisin kun aluksi pelkäsin, köynnös ei lähde purkautumaan kovassakaan käytössä vaan pysyy kauniina; kuvan sivellin on melkein kaksi vuotta vanha.Yachiyon salaisuus on sen muodossa: siveltimen pää on litteä ja se kapenee voimakkaasti loppua kohden. Karvat ovat siis kerrostettu vahvasti, pää on muodoltaan lähes ovaali. Koskiessa poskipunaa siveltimellä väriä tarttuu laajalle alueelle, mutta äärimmäisen ohuesti.

Pehmeät karvat ovat vuohen karvoja. Vaikka kutsuin niitä pehmeiksi, täytyy huomauttaa, että mikään maailman hellin sivellin tämä ei ole. Muistelen, että kun otin siveltimen käyttöön muutama vuosi sitten, koin karvat välillä jopa aavistuksen pisteliäiksi. Muutaman hellävaraisen pesun jälkeen ne pehmenivät huomattavasti.

Tämän siveltimen kohdalla en raaski sanoa, että suosittelen kaikille, vaikka koenkin sen äärimmäisen laadukkaaksi ja hyvin toimivaksi. Hinta on sen verran kova. Yachiyo on luksustuote, joka toimii, muttei ole välttämätön. Itse olen todella iloinen että ostin sen, mutta myönnän että pärjäisin ilmankin. Jos et käytä päivittäin esim. kirkkaanpunaista poskipunaa, löytyy muitakin siveltimiä, jotka ajavat lähes saman asian.

Yachiyo maksaa HQ Hairissa 47 euroa ja narscosmetics.eu-sivustolla 55 euroa.

- Mitte

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkisiveltimet
Kommentteja
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Retractable Bronze-buki Brush
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Expert Face Brush
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.8 (12)
Extra virgin minerals powder brush
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.8 (2)
Lash-Brow Groomer
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.7 (3)
Recycled retractable kabuki
Valmistaja: ECOTOOLS
 
4.7 (3)
Blush Brush
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.7 (21)