GHD - IV STYLER

 
4.9 (4)
Kirjoita arvostelu
pitkäikäinen
pitkä johto
helppo käyttää
istuu hyvin käteen

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Suoristusraudat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
5.0

Tästä ei muuta sanottavaa kuin että täydellinen tuote. 150€ kirpaisi ensin, mutta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ei harmittanut enää tippaakaan. Tuote suoristaa silkkisiksi omat kuivat ja karheat kiharani. Ihan yhdellä vedolla hiukseni eivät kokonaan suoristu, mutta hiuslaatuni onkin todella kihara ja monilla muilla raudoilla yhden hiusosion suoristaminen saattaa vaatia neljästä viiteenkin vetoa. Itse käytän korkeita lämpötiloja hiusten muotoilussa anyway, joten lämpötilan säädettävyys ei haittaa. Pieni miinus siitä, ettei raudassa ole lukkotoimintoa eli sen saa kiinni vain kierittämällä johdon raudan ympärille tai käyttämällä mukana tullutta muoviosasta (joka oli mielestäni epäkätevä ja olenkin ehtinyt sen jo hukata).
Tämä on ehdottomasti jokaisen euron väärti, suosittelen täydestä sydämestäni!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Suoristusraudat

  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään muotoilusta
  • suoristaa nykimättä
  • sopii kihartamiseen
  • istuu hyvin käteen
  • helppo käyttää
  • pitkä johto
  • pitkäikäinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

GHD suoristusraudat ovat kyllä parasta mitä voi rahalleen vastineeksi saada. Ensimmäisen rautani, pinkki erikoisedition jaksoi painaa about 7 vuotta kunnes se tippui lattialle ja muoviosaan tuli särö.... mutta ei mitään, rauta toimii vieläkin moitteettomasti ja annoinkin sen äidilleni ja ostin itselleni tämän perusmustan IV:n tilalle :)

Raudalla pystyy tekemään myös kiharoita, ja useimmin kiharrankin hiukseni tällä kun tuntuu sujuvan nopeammin kun esim. kiharruspuikolla. Ylläpitoon sain vinkin GHD:n tuote-esittelijältä: kun rauta on vielä hieman lämmin, se kannattaa tasaisin väliajoin puhdistaa perus kosteuspyyhkeellä pyyhkimällä. Aika jännä vinkki mutta toimii ja puhdistaa raudan taas käyttökuntoon käden käänteessä :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Elokuu 28, 2013)
Kokonaisuus 
 
5.0

ghd suoristusrautaa voin suositella kaikille! Se on uskomattoman tehokas, ei tarvitse kauaa vedellä hiuksia tällä, kun tulee jo suorat hiukset. Hinta aika kallis, mutta itse ostin netistä, sieltä huomattavasti halvempi, kuin esim. kampaamoista. On helppokäyttöinen ja lämpenee nopeasti, joten ei tarvitse odotella. Netistä löytää monia videoita ja arvosteluita tästä tuotteesta, joten kannattaa myös käydä tsekkaamassa niitä:) Mielummin kannattaa ostaa tämä hieman kalliimpi kuin aivan halpis suoristusrauta. Tämä kestää monta vuotta! Suosittelen :)) Niin ja pystyyhän tällä myös tekemään vaikka kiharoita!
Voin luvata, että tämä tuote on hintansa väärti.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Joulukuu 16, 2012)
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen pitkälti samoilla linjoilla Mitten kanssa. Ghd on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaimmista suoristusraudoista. En ole kuullut kenenkään sanovan, että ghd:ta käyttäessä hiukset rätisisivät. Ainakin omalle liukkaalle hiuslaadulleni ghd on loistava valinta, sillä hiukseni suoristuvat jo yhdellä vedolla. Näin ollen hiuksien suoristaminen käy nopeammin kuin monilla muilla raudoilla.

Kuten Mittekin totesi, yksi ghd:n heikkous on se, ettei lämpötilaa voi säätää itse. Omalla kohdallani tämä ei kuitenkaan ole ollut ongelma, sillä omalle hiuslaadulleni lämpötila tuntuu juuri sopivalta. Jos itse kuitenkin haluaa päästä vaikuttamaan lämpötilaan, ei ghd luonnollisestikaan ole kannattava valinta.

Kaiken kaikkiaan hyvä perusrauta suoristamiseen (ja kihartamiseen, kunhan sen oppii). Hinta voi aluksi kirpaista, mutta omasta mielestäni ghd maksaa itsensä takaisin laadullaan ja kestävyydellän. Hyvän lämpösuojan kanssa ghd takaa erittäin hyvän lopputuloksen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
IV STYLER
Valmistaja: GHD
 
4.9 (4)
Keratin Therapy Pro
Valmistaja: REMINGTON
 
4.3 (2)
OBH NORDICA
Valmistaja: OBH NORDICA
 
4.0 (2)
Suoristusrauta
Valmistaja: VIDAL SASSOON
 
3.0 (1)