THE BODY SHOP - Italian Summer Fig EdT

 
3.3 (2)
Kirjoita arvostelu
tyylikäs
ei tuoksu alkoholilta
ei tuoksu keinotekoiselta
tykkään pakkauksesta
ainutlaatuinen
KATSO AINEOSAT
Alcohol Denat. (Solvent), Aqua/Water (Solvent), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Hydroxycitronellal (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient), Glycerin (Humectant), Coumarin (Fragrance Ingredient), t-Butyl Alcohol (Dena

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Eau de Toilette
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Tämä on tuoksuna hieman erikoinen, mikä aina vetoaa minuun. En osaa analysoida tuoksun ulottuvuuksia tarkemmin, olen aika noviisi näissä tuoksuasioissa.

Itselleni on hyvä puoli se, että tämä ei ole kovin voimakas tuoksu, eikä pysyvyys ehkä kaikkien mieleen ole niin hyvä. Itse koen kuitenkin, että kyllä tämä pysyy, mutta tuoksun voimakkuus on vähäisempi kuin monissa muissa edt:ssa. Siksi esimerkiksi asiakaspalveluun (työ jota itse teen) sopiva tuoksu, jossa mielestäni ei sovi tunkeilla tuoksun kanssa.

Tuoksu ei ole yhtään pistävä, vaan lempeä ja pyöreä. Ja hiukan outo minun nenääni :) mutta hyvällä tavalla. Ei kyllä tuo minulle mieleen viikunaa, mutta en ole viikunaa lähelle päässyt muuten kuin kuivatun hedelmän muodossa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Eau de Toilette

 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tykkään pakkauksesta
 • ei tuoksu keinotekoiselta
 • ei tuoksu alkoholilta
 • ainutlaatuinen
 • tyylikäs
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Body Shop on uudistanut tuoksuperhettään. Aiempi mielikuvani heidän tuoksuistaan on ollut äitelät hedelmä- ja kukkaistuoksut jotka toki makeudessaan ovat herkullisia mutta eivät kovin hienostuneita. Italian Summer Fig on kuitenkin ihan toista maata. Aloitan pakkauksesta - jo se on tyylikäs ja raikas kuten itse tuoksukin. Pullo on kaunis ja jopa hieman kalliin näköinen. Toisaalta muoto tuo mieleen juuri itse viikunan, toisaalta hionta muistuttaa jalokivestä. Tämän jättää mieluusti yöpöydälle tai hyllylle näkyviin!

Entäs itse tuoksu sitten? Raikas, kesäinen, hieman sitruksinen. Ei liian makea tai dramaattinen, sopii hyvin arkituoksuksi. Ehkäpä jopa hieman sporttinen. Olisin aivan myyty ellei tuotteessa olisi tätä yhtä varjopuolta, joka sitten syökin arvostelussa peräti kaksi tähteä viidestä. Se ei nimittäin juurikaan pysy iholla! Suihkautan tätä aamulla ennen töihin lähtöä ranteeseen, kaulaan, korvan taakse JA jopa kyynärtaipeeseen, mutta tuoksua ei enää lounaaseen mennessä huomaa. Se tarttuu jonkin verran vaatteisiin mutta iholta se valitettavasti haihtuu. Onhan tuoksu verrattain halpa - 27 euroa - mutta toivoisin silti pysyvyyttä. Ehkäpä sitä pitäisikin tehostaa sarjan muilla osilla, nimittäin Italian Summer Fig-perheestä löytyvät myös esimerkiksi vartalovoi, body spray ja suihkugeeli.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Eau de Toilette

 • tykkään pakkauksesta
 • ei tuoksu keinotekoiselta
 • ei tuoksu alkoholilta
 • tyylikäs
 • raikas
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sexy Graffiti
Valmistaja: ESCADA
 
4.7 (7)
J'Adore
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.5 (1)
Sunset Heat
Valmistaja: ESCADA
 
4.3 (5)
Viktor & Rolf - Flowerbomb
Valmistaja: VIKTOR & ROLF
 
4.3 (2)
Mango Body Mist
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.2 (5)
Fruity Rhythm
Valmistaja: ADIDAS
 
4.0 (1)