Ihonhoitosuosikit

5.7.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Hyvät ihonhoitotuotteet ovat to-del-la vaikeita löytää. Ei siksi, ettei markkinoilla olisi laadukasta tarjontaa, vaan siksi, että jokaisen iho on erilainen ja sen tarpeet vaihtelevat mm. vuodenajasta ja stressitasoista riippuen. Silti, tuotevinkkejä on aina mukava lukea! Ohessa muutama helmi, jotka Beautifyn porukka on jo kertaalleen uudelleenostanut tämän vuoden puolella.

Klikkaamalla brändin nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Pixi Beauty

Pixin vaaleanvihreiden pakkauksien somuudesta voi olla montaa mieltä, mutta tällä brändiltä löytyy erittäin toimivia tuotteita! Pixi on laajentanut ihonhoitotuotteiden valikoimaansa mm. monilla hyvillä seerumeilla ja kosteusvoiteilla sekä -suihkeilla. Tällä hetkellä meillä on pikkuisena pakkomielteenä kirkas ja kuulas iho, joten hellästi kuorivat Glow Mud -putsari ja naamio ovat tehokäytössä. Myös Pixin balmimainen meikinpoistaja on saanut kylpyhuoneesta vakkaripaikan.

Jos et muuten Pixistä innostu, niin kokeile edes kirkastavaa ja ihonsävyä tasoittavaa Glow Tonicia, jota tuntuu fanittavan joka toinen kosmetiikka-addikti. Pixin tuotteet löydät myös suomalaisesta verkkokauppa Elevenistä.

First Aid Beauty

First Aid Beautyn tuotteet ovat monelle ihotyypille sopivia ja ne on suunniteltu huomioimaan myös herkän ja herkistyneen ihon tarpeet. Ne ovat hajusteettomia ja suoraan sanottuna melko ”apteekkituotemaisia” kaikessa neutraaliudessaan. Meidät suosikit ovat lian ja rasvan tehokkaasti puhdistava Face Cleanser, kevyt mutta tehokkaasti kosteuttava Ultra Repair Face Moisturizer ja sy-voide Triple Remedy, josta olemme vouhkanneet ennenkin. Myös FABin hedelmähappoa sisältävät kuorintalaput ovat hyvää tavaraa.

Jos First Aid Beauty kiinnostaa, niin tämä 28 euroa maksava kokeilupaketti on mainoa tapa aloittaa! Paketissa mukana tuleva Face Cream on huomattavasti Face Moisturizeria tuhdimpaa, joten ellei ihosi ole kuiva, saattaa se jäädä jemmaan odottamaan syksyä.

Origins

Originsin valikoima on täynnä ihoa helliviä tuotteita, mutta parhaiten tämä brändi tunnetaan sen naamioista. Ne ovatkin aika koukuttavia ja niitä löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva. Alkuvuoden pakkasista selvittiin Drink Up Intensive -naamion ansiosta, jota käytimme joskus jopa yön yli tehokosteuttamaan ja rauhoittamaan kylmyyden järkyttämää ihoa.

Kätevällä testerisetillä (16 €) pääset kokeilemaan Originsin parhaita naamioita.

Onko joukossa omia suosikkeja?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?