Ihonhoito ja kolme kovaa: puhdistusöljy, misellivesi ja kuoriva kasvovesi

30.7.2015 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Ihonhoidon tärkeyttä ei voi liioitella. Kosteutuksen ohella puhdistaminen on ihan ykkösjuttuja. Tyylejä on monia; viime aikoina meidän TOP 3:ssa on ollut kunnon meikinpoistoöljy, misellivesi sekä hellästi kuoriva kasvovesi.

L’orealin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil

Tämä puhdistusöljy (Beautifyssa 5/5) sulattaa itsepäisemmänkin ripsivärin ja meikkivoiteen helposti ja vaahdottuu kevyesti kun kastat kasvot. Meikit lähtevät ilman hankausta ja manausta. Tämän tuotteen jälkeen täytyy käyttää normaalia puhdistustuotetta (aivan vähintään misellivettä), jottei iholle jää öljyn ja meikin sekaista kerrosta. Ei kuitenkaan hätää, tuote ja meikinjämät on helppo pestä kasvoilta pois ja ainakaan meidän ihomme ei ole oireillut, vaikka se muuten mineraaliöljystä saattaa vihoitella.

Garnier Micellar Cleansing Water

Garnierin supersuosittu misellivesi (Beautifyssa 4.5/5) on ollut jo puolisen vuotta The Tuote aamuisin ihon puhdistukseen ennen meikkaamista. Misellivedet ovat niin helppoja ja nopeita käyttää! Kuten tekemämme misellivesivertailu osoitti, eri brändien tuotteissa ei ole kovinkaan suuria eroja, mutta Garnierin jättipullo huokealla hinnalla on koukuttanut.

First Aid Beauty Facial Radiance Pads

First Aid Beauty on herkällekin iholle sopiva ihonhoitosarja, joka on ollut jo hetken kovassa nosteessa. Facial Radiance Pads (n. 30 €, nyt tarjouksessa 23 €) ovat ihon puhdistamisen jälkeen käytettäviä miedosti kuorivia kasvovesilappuja, joita voi käyttää aamuin ja illoin. Niiden kuoriva vaikutus ei siis ole kovinkaan vahva ja jonkin verran voisi mököttää kuivumiselle altistavasta pakkausratkaisusta. Laput ovat olleet osa iltarutiineja nyt nelisen kuukautta ja alun Ei näistä tapahdu mitään -fiilis on muuttunut muotoon ”Oho, onpa iho kuulas ja sileä, skippaanpa meikkivoiteen tänään.” Hilseilevät kohdat ovat vähentyneet huomattavasti samoin kuin ihon punoitus ja sameus. Entsyymikuorinnoista voit lukea enemmän täällä.

First Aid Beauty on Balance Me -sarjan ohella valloittanut meidän kylppärin, joten näistä kahdesta brändistä tulette kuulemaan useampaankin otteeseen.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?