Ihon suojaaminen auringolta

19.5.2015 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Nykyään kaikki taitavat olla yhtä mieltä siitä, että ihoa on suojattava auringolta. Jos ei ryppyjen lisääntymisestä välitä, niin ihosyövän riskiä ei kai kukaan halua ehdoin tahdoin nostaa? Aurinkovoidetta valittaessa ei kannata tuijottaa vain suojakerrointa, vaan varmistaa myös, että tuote antaa kattavan suojan UVA-säteitä vastaan. Ohessa suosikkimme.

Cliniquen City Block Sheer SPF 25 on läpikuultavan beige, kosteuttava voide. Sen on fysikaalinen suojavoide, eli auringonsäteet heijastuvat iholta poispäin (useimmissa aurinkotuotteissa – kuten myös City Blockin SPF 40 -versiossa – suoja on kemiallinen, jolloin auringonsäteet imeytyvät voiteeseen). City Block toimii pohjustajan tavoin meikin alla ja kosteuttaa sekaihoa niin hyvin, ettei erillistä kosteusvoidetta tarvita. Kuivaihoisille taas kosteustustehot eivät taida riittää ja vahvasti rasvoittuvat kasvot kaipaavat varmasti jotain mattaisempaa. Monikäyttöisyytensä lisäksi olemme jumahtaneet City Blockiin myös sen takia, että herkät silmät eivät ole ärsyyntyneet eikä oikutteleva iho ole tukkeutunut päivittäisessäkään käytössä.

Aurinkolomalla ei tuo City Block oikein riitä, joten käyttöön pääsee Clarinsin Sun Wrinkle Control Cream For Face SPF 50, joka lupaa sekä UVB että kunnon UVA -suojan. Sun Wrinkle Control Cream imeytyy mukavasti ihoon ja kuivuu läpinäkyväksi. Lopputulos ei ole lähellekään mattaa, joten kunnon meikkipohjaksi siitä ei ole. Kannattaa myös huomioida, että SWCC on hajustettu. Tuoksu ei ole paha tai edes kovin voimakas, mutta saattaa ärsyttää todella herkkäihoisia ja -nenäisiä. Tämän voiteen suoja on kemiallinen, eli herkät silmät saattavat vähän vetistellä.

Vartalon ihon suojaamisessa meillä on ollut käytössä Ultrasunin tuotteet. Ultrasunin aurinkorasvat ovat supertehokkaita! Ne imeytyvät nopeasti, eivät jätä ihoa mahdottoman rasvaiseksi ja ovat suojanneet palamiselta jo useamman loman ajan. Erityisesti Super Sensitive High SPF 30 (n. 30 €) on miellyttänyt helppokäyttöisyytensä ja tehokkaan koostumuksensa takia.

Mitä aurinkotuotteita siellä suositaan?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?