Ihohuokoset piiloon – Benefit the POREfessional ja Revlon PhotoReady Perfecting Primer

7.8.2016 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Hyväkin meikkivoide voi kaivata apurikseen pohjustajaa. Primereilla on useita käyttötarkoituksia, mutta usein sillä halutaan estää mm. ihohuokosten ja muiden ihon epätasaisuuksien korostuminen ja pidentää meikin kestoa. Pohjustajat myös helpottavat meikkivoiteen levittämistä tasaisesti iholle. Ohessa kaksi primeria kahdesta eri hintaluokasta, mutta samoilla tehoilla.

Benefit the POREfessional (35 €)

Benefitin myydyimpiin tuotteisiin kuuluva the POREfessional on sametin pehmeä voide, joka jättää ihon pinnan tuntumaan melkein puuteroidulta. Se häivyttää ihohuokosia ja pieniä juonteita todella hyvin ilman että tuntuisi raskaalta kasvoilla. Meikki- ja peitevoiteelle jää hyvä tarttumapinta levitti tuotteet sitten sormin, sienellä tai siveltimellä.

POREfessionalin jälki on pehmeän mattainen ja se pidentää mukavasti meikkipohjan kestoa. Pääasiassa tämä primeri on kuitenkin nimenomaan ihon tasoittaja ja blurraaja. Mitään ylivoimaisia kiiltelyn hillitsemisvoimia tällä tuotteella ei ole, eli jos isoin huolenaiheesi on rasvoittuvan ihon kuriin saaminen, käännä katse mieluummin BECCAn puoleen. Beautifyssa POREfessional on saanut 4/5 tähteä.

Revlon PhotoReady Perfecting Primer (15,8 €)

Revlonin supersuorittu Photoready Perfecting Primer on pakattu kätevään pumppupulloon. Se on notkeampaa kuin POREfessional ja tuntuma on hippasen ”kosteampi”. Perfecting Primer kuitenkin kuivuu iholle painottomaksi ja tarjoaa meikkivoiteen levitykselle erinomaisen pohjan. Se jättää ihon melko luonnolliseksi: ei täysin matta muttei kuultavakaan.

Meikkipohja jaksaa pysyä Perfecting Primerin kanssa kauemmin nättinä useamman tunnin ja kaikenlainen kasaantuminen juonteisiin ja ihohuokosiin hidastuu. Kuten POREfessionalkin, Perfecting Primer on ensisijaisesti ihon tasoittaja ja juonteiden häivyttäjä. Se ei sen kummemmin hillitse kasvojen rasvoittumista, joska maltillisesti käytettynä ei lisääkään kiiltelyä.

Hyvät meikinpohjustustuotteet Benefit ja Revlon

Sekä Perfecting Primer että POREfessional ovat silikonipohjaisia, joka selittää niiden silottamistehot. Silikonien hyödyllisyydestä ihon- ja hiustenhoitotuotteissa kiistellään paljon, mutta ei käy kieltäminen, että epätasaisuuksien kosmeettisena tasoittajina ja ”täyttäjinä” ne ovat erittäin toimivia. Kannattaa silti käyttää näitä pohjustajia vain pieni nokare kerralla, ettei tuote lähde rullaamaan. Silikonipohjaisten primerien kanssa enempi tuotetta on harvoin yhtä kuin parempi tulos. Ohut kerros riittää.

Jos kiinnostaa kokeilla PhotoReady Primeria ja muitakin Revlonin tuotteita, niin Elevenillä on voimassa ota 3 maksa 2 -tarjous vielä maanantain ajan! Perfecting Primerin lisäksi erityisesti ColorStay meikkivoide ja ColorBurst Lip Butterit ovat hyvää tavaraa! 🙂

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?