SLEEK MAKEUP - I-Divine Showstoppers

 
2.5 (1)
Kirjoita arvostelu
Showstoppers

Kuvia

Showstoppers names.jpg

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

Sleekin Showstoppers on limited edition paletti, joka ratsastaa jo kerran julkaistujen palettien hengessä. Siinä on siis ns. parhaimmat tai kuvaavimmat sävy 12:sta aikaisemmin julkaistusta i-Divine paletista. Käytännössa paletin nimi on hiukan harhaanjohtava, sillä ne paletit jotka mulla on eivät sisällä Showstopperin kaltaisia nimettyjä sävyjä.

Showstopper esittelee yhteensä viisi mattaista sävyä, jotka ovat vaalea, hiukan kellertävä beige Paraguya, keskiharmaa Oh So Special, korallinenpunertava Bohemian, laivastonsininen Storm ja musta Ultramattes V2. Muut paletin sävyt ovat hohtavia, lukuunottamatta violettia Au Naturalia, jossa on myös glittereitä. Mattasävyt ovat kuivahkoita ja tarvitsevat silmämeikin teossa kaverikseen jonkun hohtavamman sävyn helpottamaan häivytyksien tekemistä. Hohtavat sävyt ovat kuivahkoja ja vaikka niissä on pigmentteja (pohjustuksen kanssa värit saa toistumaan pannussa samanlaisina) ei tämä paletti ole laadultaan parasta Sleekia.

En voi esittää paletistä yhtään ainoata vain tällä tehtyä esimerkkimeikkiä, sillä jouduin aina ottamaan kaveriksi jonkun muun sävyn tällä meikatessani. Kauniita yksittäisiä sävyjä ovat metsänvihreä Bad Girl, tummanharmaa Noir, vaalea Sparkle ja tummanruskea Graphite (nämä sävyt ovat hohtavia, Sleekin pehmeällä ja kermaisella koostumuksella). Au Naturel on nätti viileähkö violetti, jonka glitterit eivät näy luomilla, laadultaan se on kuitenkin kuivahko ja vähän karkea ja tarvitsee toisen pehmeämmän sävyn häivyttämiseen.

Showstoppersin kokonaisuus ei valitettavasti toimi minulle ja se onkin ainoa Sleekin luomiväripaleteista jolla yksitään meikkaaminen on vaikeaa. Hinnaltaan ja saatavuudeltaan paletti on taas Pretty.fi:ssa ja Sleekin omilla nettisivuilla 10 € luokaa, mutta edellä mainituista kivoista sävyistä huolimatta en ostaisi sitä uudestaan. Mainitsemani hyvät sävyt ovat kuitenkin niitä perussävyjä, joita löytää monilta muiltakin merkeiltä ja mahdollisesti myös Sleekilta muissa paleteissa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)