Hyvien kivipuuterien TOP 3

9.8.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Hyvä kivipuuteri pidentää meikkipohjan kestoa, hillitsee kiiltoa sekä blurraa ihon pieniä virheitä ja epätasaisuuksia. Puuteri voi pelastaa paljon, vaikka unelmien meikkivoide olisi vielä hakusssa. Ohessa talkittomat kivipuuterisuosikit, jotka näyttävät luonnolliselta iholla ja tasoittavat kauniisti sen pintaa.

NARSin Light Reflective Setting Powder (n. 38 €) on läpinäkyvä, tavattoman hienojakoinen ja aavistuksen kuulaan pinnan jättävä kivipuuteri. Se häivyttää ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia sekä kiinnittää meikkivoiteen moitteetta. Light Reflective Setting Powder toimii erityisen hyvin silmänalusiholla, sillä ei korosta pieniä juonteita eikä tee pintaa kuivan näköiseksi. Kiiltoa puuteri ei suoranaisesti hillitse, mutta meikkipohja pysyy hyvin paikoillaan ja kauniina pitkään vaikka rasvaisuus puskisikin läpi. Tätä puuteri on vaikeaa sutia liikaa kasvoille; se on todellinen second skin -tuote, eikä se kakkuunnu rumasti, vaikka sitä lisäilisi pitkin päivää. Light Reflective -sarjaan kuuluu myös irtopuuteri, joka on kivipuuteriversiota mattaisempi.

NARS Light Reflecting Powder Setting_theBalm Sexy Mama kivipuuteri_Urban Decay Naked puuteri

 

theBalmin Sexy Mama (n. 21 €) on läpinäkyvä ja melko hienojakoinen kiiltoa hillitsevä kivipuuteri somalla pakkauksella. T-alueen kiilto pysyy tällä tuotteella hyvin kurissa; vain vahvasti rasvoittuva iho tarvitsee uudelleenpuuterointia päivän mittaan. Sexy Mama ei jätä kasvoja täysin mataksi, lopputulos on satiininen. Kuivat kohdat eivät pahemmin korostu, mutta suorastaan hilseileviä kohtiin Sexy Mama saattaa tarrata. Tasaisen tuloksen saamiseksi levitykseen kannattaa käyttää isoa puuterisivellintä, kuten Real Techniquesin Powder Brush (15 €), joka on saanut Beautifyssa 4.5/5 tähteä.

Urban Decayn Naked Skin Ultra Definition Pressed Finishing Powder (n. 33 €) on tämän listauksen ainoa tuote, joka lisää meikkipohjan peittävyyttä. Se on myös jäljeltään matta ja saattaa tarrautua kuiviin kohtiin. Poskipunan tai highlighterin käyttö on suositeltavaa, sillä muuten kasvot saattavat jäädä vähän yksiulotteisiksi, jos puuteria lisää rankalla kädellä. Kiillonhallinta on ensimmäiset tunnit hyvä, iltapäivää kohti mennessä teho laantuu. Naked Skin -puuteri pääsi silti listallemme, sillä kiireisinä päivinä se on helppo tuote käyttää punaisuuden, pienien ihovirheiden ja kiillon piilottamiseen.

Tuleeko mieleen muita hyväksi havaittuja puutereita, joita kannattaisi testata?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?