Hyvä tehohoito kuiville hiuksille

14.3.2016 - HIUKSEN HIENOSTI

Kuivat ja katkeilevat hiukset ovat harmittava ongelma. Onneksi tien kohti sileitä latvoja ei aina tarvitse olla pitkä. Superkosteuttavalla hoitoaineella pystyy pelastamaan paljon! Jos kuivuuden lisäksi hiuksesi ovat vaurioituneet, muista myös hyvän jälleenrakentavan tehohoidon säännöllinen käyttö!

Klikkaamalla tuotteiden nimiä pääset shoppaamaan ne parhaaseen hintaan!

Moroccanoil Intense Hydrating Mask (n. 39 € )

Moroccanoil Intense Hydrating Mask on hoitava ja kosteuttava hiusnaamio kaikista kuivimmillekin hiuksille. Siinä on vahva moroccanoilmainen tuoksu ja arganöljy jo kolmantena ainesosalistalla. Tämä tehohoito on koostumukseltaan kuin paksua tahnaa. Annostelun kanssa voi olla säästeliäinen, sillä tuote leviää yllättävän hyvin, kunhan sitä ensin vähän lämmittää käsien välissä. Intense Hydrating Mask on erittäin kosteuttavaa, mutta tekee helposti hiuksista vähän raskaat. Muista siis levittää vain latvoihin, jos hiuksillasi on taipumus lässähtää; hyvin ohuille hiuksille tämä hiusnaamio saattaa olla liian tuhtia. Moroccanoil on saanut Beautifyssakin ylistyksiä 4.8/5 tähden verran!

paras tehohoito kuiville hiuksille_moroccanoil_all soft

Redken All Soft Heavy Cream (n. 24,9 €)

Redkenin All Soft kosteuttavat hiustenhoitotuotteet ja niiden vahvan hedelmäinen tuoksu ovat monille tuttuja. Heavy Cream on nimestään huolimatta kevyempi kuin Moroccanoilin hiusnaamio, mutta silti hyvin kosteuttava ja hoitava. Se selvittää takut märistä hiuksista ja tekee niistä mukavan pehmeät ja kiiltävät. Tätäkään tuotetta ei kannata läträtä lähelle tyveä, ellei hiusten kunto sitä oikeasti vaadi. Sen sijaan pituuksiin levitettynä ja n. 5-15 minuutin vaikutusajalla saa jo aika mukavia tuloksia, varsinkin jos jaksaa viikottain tehohoitaa kutreja.

Kevyemmin kosteuttavista ja edukkaammista hoitoainevaihtoehdoista voit lukea täältä.

Tuleeko mieleen muita hyviä hiusnaamioita? Jätä arvostelu!

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?