Hyvä meikinpoistoaine

7.3.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Kaikki tietävät, ettei meikit kasvoilla saisi mennä nukkumaan. Silti, joskus on vain niin väsynyt olo, ettei ajatus vedenkestävän ripsivärin ja extrasuperstay 24/7 -meikkivoiteen hinkkaamisesta pois kasvoilta vain houkuta. Ohessa esiteltynä kolme hyvää ja hellävaraista meikinsulattajaa, joiden avulla kestävänkin meikin saa pois ilman kovia otteita ja ihon kuivumista.

Itse tykkäämme käyttää alla olevia tuotteita osana kaksoispuhdistusta. Kaksoispuhdistuksessa meikit poistetaan ensin öljymäisellä puhdistusvoiteella tai puhdistusöljyllä, jonka jälkeen kasvot pestään vedellä ja hyvällä, kasvoille tarkoitetulla puhdistustuotteella.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Pixi Nourishing Cleansing Balm (n. 24 €)

Pixin manteliöljyä ja kaakaovoita sisältävä kosteuttava puhdistusvoide on koostumukseltaan aavistuksen rakeinen. Iholle hierottaessa se sulaa öljymäiseksi ja liuottaa meikkipohjan hetkessä. Silmämeikki lähtee parhaiten, kun hieroo tätä meikinpoistajaa hellästi luomille ja ripsiin ja antaa vaikuttaa muutaman sekunnin ajan. Nourishing Cleansing Balm jättää iholle kosteuttavan kerroksen. Kuivaihoisille saattaa riittää kasvojen läpikäyminen misellivedellä puhdistuksen viimeistelyyn. Jos taas haluaa ihon putipuhtaan tuntuiseksi, kannattaa puhdistusvoide ja meikkijämät pestä kasvoilta veden ja toisen puhdistustuotteen avulla.

parhaat meikinpoistoaineet

L’oreal Sensational Cleansing Oil (n. 8 €)

L’orealin Sensational Cleansing Oililla ei ole sen kummempia ihoa hoitavia ominaisuuksia, mutta se poistaa erittäin tehokkaasti vedenkestävänkin meikin, eikä kuivata ihoa. Öljy muuttuu iholle hierottaessa emulsiomaiseksi, eikä jätä raskasta kalvoa poishuuhdeltaessa. Suosittelemme silti pesemään sen pois iholta toisen tuotteen avulla. Sensational Cleansing Oil on mineraaliöljypohjainen, mutta osana kaksoispuhdistusta tai pelkästään silmämeikinpoistoaineena käytettäessä sen ei pitäisi tukkia ihohuokosia. Toki jokaisen iho on yksilöllinen ja mineraaliöljystä on monia mielipiteitä. Silti, tämän puhdistusöljyn tehoa meikinpoistajana ei voi kiistää; Beautifyssa se on saanut 4.7/5 tähteä.

Clinique Take the Day Off Cleansing Balm (n. 29 €)

Hajustamaton Take the Day Off Cleansing Balm on koostumukseltaan kiinteä ja sulavan sileä puhdistusvoide. Se on Pixin versioon verrattuna keveämmän oloinen, mutta silti tehokas ja hellävarainen meikinpoistaja, joka ei kuivata ihoa. Vedenkestävän meikin kanssa annostelussa saa olla reippaampi ja malttaa antaa Cleansing Balmin vaikuttaa hetken mm. ripsillä. Take the Day Offin saa pois iholta osittain pelkällä vesihuuhtelulla, mutta toki kannattaa pyyhkiä kasvot vähintään misellivedellä, ettei iholle jää meikkijämiä ja ihohuokoiset tukkeudu. Tätä puhdistusvoidetta on vain todella helppo ja nopeaa käyttää!

Löytyikö joukosta suosikkeja? Jos tekee mieli shoppailla, muista tarkistaa alennuskoodit!

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?