LUMENE - Hydra Drops

 
3.5 (4)
Kirjoita arvostelu
kauniin luonnollinen lopputulos
sulautuu ihoon täydellisesti
heleyttää kauniisti
helppo levittää tasaisesti
KATSO AINEOSAT
AQUA (WATER), TRIISOSTEARIN PEG-6 ESTERS, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PROPYLENE GLYCOL DIPELARGONATE, CYCLOPENTASILOXANE, SORBITAN STEARATE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, BORON NITRIDE, STEARIC A

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.0

Hyvä ohut meikkivoide, mutta jostain syystä ei levity kovin tasaisesti. Väri myös hapettui ihollani liian tummaksi. Meikkivoide toimi paljon paremmin siskoni kuivalla iholla, joka kaipasi kevyttä tasoitusta. Suosittelisin tuotetta kuivalle iholle, jossa ei ole paljon peitettävää. Miinusta tulee siitä, että väri tummuu päivän aikana.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

"Runsaasti kosteuttavia raaka-aineita sisältävä vesipohjainen meikkivoide. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä."
Joku aika sitten sokoksesta otin muutaman testerin kyseisestä tuotteesta sävyssä 3 Aurinkokaakao. Talvella kyseinen meikkivoide oli liian tummaa, mutta nyt päivettyneelle iholle se on aivan sopivan sävyistä :-) Tuotteen kerrotaan olevan parebeeniton ja sisältyvän kaikille ihotyypeille. Tuotteen levittäminen oli ohuen ja liukkaan koostumuksen ansiosta aluksi hieman haastavampaa, mutta buffaamalla tuotteen sai hyvin leviteltyä kasvoille. Kiinnitin näin kesällä vain kevyesti puuterilla ja sillä pärjättiinkin iltaan asti! Olin todella positiivisesti yllättynyt :-) Kevyttä meikkivoidetta etsivät kokeilkaa tätä. :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Tuote oli mielestä tosi halpa kun ostin sen, mutta tuotteen hinta näkyi kyllä laadussakin. Tuote ei levity mielestäni kovin helposti :/. Tämä meikkivoide ainakin minulla meni myös "vanhaksi" alle vuodessa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Kevyt, kosteuttava & kuultava, tosi edullinen ja kaikin puolin kelpo meikkivoide ja tästä löytyy tarpeeksi vaalea sävy 0! Levittyy helposti sormin. Kestävyys ei ehkä ole paras mahdollinen (siitä miinusta), mutta hyvän pohjustuksen + kevyen puuteroinnin kanssa sen saa jotenkin pysymään pidempään. Peittävyys on myös aika olematon, mutta jos tykkää luonnollisesta ja kevyestä niin tämä on kyllä loistava. Tämä naamassa olen onnistunut saamaan kehuja hyvästä ihosta! :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • ei tummene päivän mittaan
  • helppo levittää tasaisesti
  • heleyttää kauniisti
  • sulautuu ihoon täydellisesti
  • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)