Huonon hiuspäivän pelastajat – Bumble and bumblen parhaat

30.5.2016 - HIUKSEN HIENOSTI

Hiustuotevalmistaja Bumble and bumblen tarina alkoi nykiläisestä kampaamosta. Vuosien saatossa se on kasvanut ympäri maailmaa suosituksi brändiksi, jota kehuvat niin kampaajat kuin hiusfanaatikotkin. B&b:lta löytyy supersuosittuja muotoilutuotteita, joiden kokeilusta on helppo aloittaa Bumble and bumble -addiktio. Brändin viime aikoina lanseeraamat shampoot ja hoitoaineetkin ovat nostaneet tasoa, joten pikkuhiljaa myös ne alkavat lunastaa korkeahkon hintansa.

Ohessa kolme suosikkiamme Bumble and bumblelta. Ne ovat meidän vastaus pörröttäviin hiushaituviin ja lättähiuksiin sekä pelastaneet useamman huonon hiuspäivän.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Pret-a-Powder (28,40 €)

Pret-a-Powder on osittain kuivashampoo, osittain muotoileva hiuspuuteri. Se tekee hiuksista mattaiset ja kitkaiset ja jättää hiuksiin karhean tuntuman. Pret-a-Powder on parhaimmillaan puhtaisiin hiuksiin jakaus jakaukselta tyven viereen siroteltuna (ei siis päänahkaan vaan noin sentin päähän siitä) ja kunnolla sormin pöyhittynä. Näin hiuksiin tulee tuuheutta eivätkä ne rasvoitu niin nopeasti. PaP on myös oiva apu kampauksia tehtäessä, sillä pituuksiin hierottuna se tuo liukkaisiinkin hiuksiin pitoa ja ryhtiä.

Pret-a-Powder on hintava, mutta toisaalta purkissa on 56 grammaa hiuspuuteria, eli se riittää pitkäksi aikaa jokapäiväisessäkin käytössä. Beautifyssa Pret-a-Powder on saanut 4.8/5 tähteä. Meidän ainoa mökötyksen aihe on annostelua vaikeuttava kömpelö pakkaus.

Brilliantine (26,95 €)

Muotoiluvoide Brilliantine on suolasuihke Surf Sprayn ohella Bumble and bumblen suosituimpia tuotteita. Sen voi levittää märkiin tai kuiviin pituuksiin tuomaan kiiltoa ja hienovaraista erottelevuutta. Se ei pörrötä hiuksia kuin suolasuihke, muttei silotakaan niitä kuin seerumi vaan on jotain tältä väliltä.

Brilliantine on erinomainen tuote niille, jotka eivät jaksa laittaa hiuksiaan päivittäin, mutta haluavat niihin silti jotain eloa ja ryhtiä. Se kaunistelee myös kuivahtaneita latvoja ilman, että tekee hiuksista raskaat.

Semisumo (28,95 €)

Hiusvaha Semisumo oli alkujaan epätoivoinen impulssiostos ja viimeinen keino taistelussa jakauksesta törröttäviä hiushaituvia vastaan. Siinä on kevyt pito, mutta juuri tarpeeksi poweria pörröisyyden taltuttamiseen. Semisumo toimii myös pituuksissa, jos haluaa esimerkiksi long bobiin ryhtiä tai laineisiin/kiharoihin erottuvuutta. Tämä vaha jättää hiuksiin aavistuksen kiiltävän lopputuloksen (eli varovasti annostelun kanssa siellä tyviosastolla).

Meidän ohuet lasihiukset saavat iltapesun jälkeisenä aamuna ensin tuuheuttavan Pret-a-Powder käsittelyn, jonka jälkeen Semisumoon sipaistuilla sormenpäillä taltutetaan törröttävät hiushaituvat.

Psst. kannattaa kokeilla myös Semisumon laineentekokykyä: levitä maltillinen määrä lähes kuivuneisiin hiuksiin ja kiepauta hiukset kuivumaan nutturalle tai parille. Hiusten kuivuttua aukaise nutturat ja puristele laineisiin vielä pienen pieni sipaisu Semisumoa 🙂

Onko siellä Bumble and bumble -faneja?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
Beyoncé Pulse
 
3.9 (8)
SIN
SIN
 
5.0 (2)
Dipbrow Pomade
 
4.6 (31)
Superstay 24h
 
3.1 (6)
Repair Shampoo
 
4.3 (5)
Naked Smoky
 
4.5 (5)
Naked3
 
4.5 (5)
Color Infallible
 
4.5 (9)