Hiustenhoidon superkoot – ei pääse heti loppumaan

16.2.2015 - HIUKSEN HIENOSTI

Siinä on jotain todella tyydyttävää, kun kosmetiikkafriikki saa käytettyä tuotteen loppuun. Toisaalta pienen ikuisuuden kestävä suosikkishampoo helpottaa arkea kummasti. Ja sitten on vielä yksi syy, miksi täyttää kylppärin neliöt jättipulloilla shampoota ja hoitoainetta: hyvä diili saattaa säästää pitkän pennin. Jumbokokoisia shampoo+hoitoaine -paketteja saa hyvinkin edullisesti verkkokaupoista. .

Redkenin Extreme shampoo ja hoitoaine (1000ml, noin 40 euroa/kpl)

Redkenin Extreme -shampoo ja hoitoaine ovat käteviä rakennepaikkaavia tuotteita käsitellyille hiuksille. Toisin kuin Extreme-tehohoidot, nämä kaksi ovat tarpeeksi mietoja viikottaiseen käyttöön. eikä proteiiniyliannostusta tule, kunhan muistaa vuorotella kosteuttavien tuotteiden kanssa. Hoitoaine selvittää hiukset hyvin ja tekee niistä kiiltävät, kun taas shampoo pesee mukavasti vaahdoten.

Extreme-tuotteille sopii viikonloppukaveriksi esimerkiksi Tigin Serious Conditioner. Serious Conditioner on suosittua tavaraa; se on kerännyt teiltä hienot 4,5/5 tähteä! Tämä kosteuttava tehohoito on kostumukseltaan paksua ja tuoksuu minttuiselle mansikalle. Parasta siinä on sen kyky selvittää takut ja tehdä hiuksista silkkisen pehmeät. Värikäsitellyt ja/tai vaalennetut hiuksetkin tuntuvat hyvältä, kun tätä on muhitellut viitisentoista minuuttia (tai koko leffan ajan…).

Myös Label.m:n luomutuotteet  ovat päässeet uudelleen käyttöön. Shampoo ja hoitoaine tulevat kummatkin litran jumbopulloissa (n. 69 euroa yhteensä, josta vielä 14% pois koodilla VALENTINE). Pakko heti aluksi sanoa, että parasta näissä tuotteissa on huumaava tuoksu. Varsinkin Orange Blossom on todellinen hyvänmielen tuoja! Koostumus sekä Orange Blossom että Lemongrass -hoitoaineissa on hyvin ohutta ja vaikutus enimmäkseen selvittävä ja ilmavuutta tuova. Ohuet (ja suht hyväkuntoiset) hiukset tykkäävät näistä, koska ne ovat niin kevyitä. Organic-sarjan sulfaatittomat shampoot ovat kermaisempia ja puhdistavat hyvin mutta hellävaraisesti.

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?