Hiusnaamio alle 5 eurolla

15.6.2015 - HIUKSEN HIENOSTI

Garnier on tuonut uudet, hoitavat Respons-hiustenhoitotuotteet markettien hyllyille. Sarjassa on muutama hoitavuudeltaan eri tasoista linjaa, joihin kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi hiusnaamio. Kolmesta eri hiusnaamiovaihtoehdoista suosikkimme on Caring Mask.

Erittäin kuiville hiuksille tarkoitettu Caring Mask sisältää pienissä määrin avokadoöljyä ja karitevoita. Se on koostumukseltaan paksua ja tuoksuu makeahkolle. Vaikka hiusnaamio on täyteläinen, se ei tee hiuksia raskaaksi eikä kerrostu pahemmin useankaan perättäisen käytön jälkeen.

Caring Mask lupaa hoitaa ja pehmentää hiuksia. Muhitteluaika kannattaa pitää ainakin Garnierin suosittelemassa 3 minuutissa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hiusnaamio on hyvä selvittämään takut ja pehmentämään latvat. Kovin vaurioituneet ja kuivat hiukset saattavat kaivata vielä jätettävää hoitoainetta viimeistelemään lopputuloksen.

garnier hiusnaamio tehohoito

Alle 5 euron tuotteeksi Caring Mask täyttää hoitoainekriteerimme mukavasti. Kuiville hiuksille se käy arkihoitoaineesta muutaman minuutin muhittelulla. Jos hakusessa on kevyempi vaihtoehto kovin ohuille ja latistumiseen taipuvaisille hiuksille, kannattaa kokeilla myös Doven Oxygen & Moisture Soufflea!

Onko siellä jo kokemuksia Respons-tuotteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?