NYX COSMETICS - Highlight & Contour Pro Palette

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Talc, Polymethyl Methacrylate, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Lauroyl Lysine, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate. MAY CONTAIN

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Korostus- ja varjostuspaletit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Hyvä contour-paletti, joka ei ole hinnalla pilattu. En vielä ole raaskinut ostaa Anastasia Beverly Hillsin contour-palettia, mutta katsoin yksi ilta noin tuhat vertailuvideota Youtubesta ja vakuutuin että tämä on hyvä vaihtoehto ABH:lle.

Tässä on kaksi hohtavaa korostussävyä, banaanipuuteri ja yksi matta highlighter. Pidän vaaleista sävyistä ihan hulluna! Vaalein hohtava ja vaalein matta toimivat poskipäillä, silmän sisänurkassa ja kulmaluulla. Banaanipuuterilla kiinnitän ja kirkastan silmänalusihon ja persikkaista hohtohighlighteria kerrostan poskipunan päälle.

Contour-sävyt ovat kaikki valitettavasti aika tummia ja lämpimiä. Olin toivonut, että NYX olisi laittanut niiden Taupen poskipunan tänne, kun kaikki ylistävät sitä maasta taivaisiin, mutta ei sitten ei. Nyt contoursävyt ovat enemmän aurinkopuuterin omaisia. Ihan kivoja, mutta jäin kaipaamaan harmaaruskeita, joilla voisi oikeasti varjostaa. Kolmas alarivin sävy, Sculpt, on paletin paras ja vaalein contoursävy, mutta sekin olisi voinut olla greigempi.

Värit pöllyävät pannussa, mutta minua se ei haittaa. Pysyvyys voisi olla myös parempi, mutta tykkään eniveis korjailla meikkiä iltapäivällä ennen iltamenoja, joten pystyn elämään asian kanssa. Pakkaus on ok, varsinkin läpinäkyvä kansi. Suosittelen tätä palettia silti, koska on monikäyttöinen. Tällä voi hyvin tehdä tosi kivan silmämeikin! Maksaa alle 25e netistä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Korostus- ja varjostuspaletit

  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • sopivan pigmenttinen
  • helppo häivyttää
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Ultimate Glow Kit
Valmistaja: ANASTASIA
 
5.0 (1)
Ultra Contour Palette
Valmistaja: MAKEUP REVOLUTION
 
4.5 (1)
IsaDora Face Sculptor
Valmistaja: ISADORA
 
4.5 (1)
Strobe of Genius Illuminating Palette
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
4.5 (1)
Contour Kit
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.3 (4)
Glow Kit Sun Dipped
Valmistaja: ANASTASIA
 
3.8 (2)