Hellät deodorantit

3.3.2015 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

On muutama asia, jonka kanssa lähes jokainen meistä kosmetiikka-addikteista kamppailee. Suosikkiripsivärin löytäminen on yksi Mission Impossible -leffa ja meikkivoiteen täydellinen sävymatch kuulostaa lähinnä urbaanilegendalta. Näiden kanssa kosmetiikkatuskailun ykkössijaa jakaa kunnon, juuri omiin tarpeisiin sopivan, deodorantin etsintä. Tässä kaksi ehdokasta, joiden kokeilemista kannattaa ainakin harkita.

Meillä on muutama kriteeri hyvällä dödölle. Sen pitää jaksaa tapella kosteutta ja hajuja vastaan edes työpäivän ajan ja mikä tärkeintä, se ei saa kuivattaa tai ärsyttää kainaloiden herkkää ihoa. Kainaloiden kutina ja kirvely on todella inhottavaa ja merkki siitä, että iho on kuivunut ja jopa vaurioitunut. Kannattaa siis laittaa käyttämäsi tuote vaihtoon, jos epämukavaa tunnetta ilmenee.

deodorantit_both

 

Ensimmäisenä meidän jee-listalla on joka toisessa blogissa hehkutettu Clarinsin Gentle Care Roll-On Deodorant (joka on tarkkaan otettuna antiperspirantti). Tässä miedosti tuoksuvassa tuotteessa ei ole alkoholia ja muutenkin koostumuksen pitäisi olla jokseenkin hoitava. Kainalot pysyvät kuivina työpäivän ajan, eikä hajuhaittoja pääse syntymään. Kuivumisaika on tällä pitkähkö, eli kiireisinä aamuina saa heilutella käsiä oikein urakalla samalla kun säntäilee ympäri asuntoja ja etsii avaimia. Toisaalta, vaikka kuivuminen kestää, ei vaatteisiin tartu tahroja ollenkaan, hurraa! Tehon ja tahraamattomuuden lisäksi ehdoton plussa on, että herkät kainalot ovat kestäneet tätä tuotetta hyvin. Beautifyssa Gentle Roll-On on saanut arvosanaksi 4.5/5.

Melko uutena tuttavuutena on heräteostos Tokmannista alle 4 euron hintaan Urtekramin Deo Crystal Aloe Vera on kristallideodorantti, eli siinä vaikuttavana aineena ei ole alumiinia. Tarvitsimme kuivuneelle iholle erittäin hellävaraisen tuotteen, joten tingimme muista ominaisuuksista. Toisin sanoen: vahvaan hikoiluun tästä pirteästi pakatusta kaverista ei ole apua. Kristallideodoranttihan ei pidä kainaloita kuivina, mutta lupaa antibakteerisuudellaan eliminoida kaikki hajut ja olla ennen kaikkea luonnollinen vaihtoehto. Yllätyimme siitä, miten hyvin se toimii! Vaikka kainalot kostuivat, ei olo käynyt epävarmaksi, koska hajut pysyivat kurissa. Täytyy silti painottaa, että jos on tottunut täysin kuiviin kainaloihin, kristallideodorantteihin tutustumista ei kannata aloittaa työhaastattelupäivänä. Ja jos ajatus kosteista kainaloista on ihan kestämätön, on ehkä parempi pitäytyä perinteisissä deodoranteissa.

Samaa vai eri mieltä näistä tuotteista? Mikä on sinun luottotuotteesi? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?