Hehkuvat oranssit

Oranssit poskipunat – pahimmillaan lopputuloksena ovat pelleposket, parhaimmillaan iho hehkuu niin, että joka toinen vastaantulija katsoo perään. Tässä tulevat meidän ehdottomat suosikit (ei hätää, jos omaan väritykseen lämpöinen oranssi ei vain istu: viileille poskipunille on tulossa oma postauksensa).

Ykkösenä on itseoikeutetusti NARSin Gina (30€), jota NARS kuvailee sanoilla ”a true tangerine”. Mandariini on osuva nimitys sävylle: Gina on matta oranssi ilman häivähdystäkään pinkkiä tai punaista. Ja hyvä niin, tätä sävyä on vaikeaa muualta löytää!  Lisäksi Gina on superpigmenttinen ja levittyy kuin unelma. Kevyt käsi ja ylihuolellinen häivytys ovat todellakin tarpeen sen kanssa. Jos siis haluat tuotteen, jonka voi vain sutaista kasvoille, niin.. …älä tätä klikkaa ostoskoriin. Ja jos täydellinen oranssi pelottaa, NARSin Gildassa on mukana häivähdys punaista.

nars_benefit_bourjois_koralli_oranssi_poskipuna_swatch

 

Jos kaipaat oranssiisi ripauksen korallia, katse kannattaa suunnata Benefitin Majoretten (n. 30€) tai Bourjoisin Healthy Glown (n. 11€) puoleen. Nämä voidemaiset poskipunakaksoset ovat silkkisiä ja levittyvät vaivattomasti niin sormin kuin synteettisellä siveltimellä. Majoretten ja Healthy Glown välillä ei ole suurta sävyeroa. Healthy Glow on ehkä pikkuriikkisen korallisempi, mutta ero on katoavan pieni. Molemmat tuotteet ovat maltillisen hehkuvia ja vaikka Healthy Glowssa on mukana pieni määrä shimmeriä, se ei iholla kimaltele.

Vaikka swatchit näyttävätkin intensiivisiltä, Ginan tavoin Majorettea ja varsinkin Healthy Glowta saa annosteltua iholle maltillisesti, kiitos niiden hyvän koostumuksen. Lopputuloksena on lämmin hehku. Olemme täysin vakuuttuneita, että Cate Blanchett ja Emma Stone käyttävät jompaa kumpaa näistä, haha!

Onko kokemuksia näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0


Share on Facebook2Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?