Haussa kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoima ei petä?

7.7.2015 - IHANAA EXTRAA

Ei varmaan tule yllätyksenä, että Beautifyn suosikkisivustoihin on tallennettu liuta kosmetiikan verkkokauppoja. Suurin osa löytyy odotetusti ulkomailta, sillä suuri valikoima ja edulliset hinnat houkuttelevat. Tässä esiteltynä viisi kosmetiikan verkkokauppaa, joihin tutustumista suosittelemme.

Ranskan Sephora

Kyllä, Sephora.fr toimittaa Suomeen! Moikka vaan Marc Jacobc Beauty, Smashbox, Benefit, Too Faced, NARS, Marc Jacobs sekä tietenkin Sephoran oma tuotemerkki, jossa hinta- ja laatusuhde on usein erittäin kohdallaan.

Heti seuraavaksi ne huonot uutiset: postikulut ovat 30 €. Jep. Sephorasta tilatessa kannattaakin suosia seuraavaa taktiikkaa: rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi (boksi on etusivun vasemmassa alakulmassa) ja odota -20% tai -30% tarjouskoodeja (niitä tulee noin kuutisen kertaa vuodessa). Lisäksi Sephoran hinnat esimerkiksi Diorin ja Lancomen kohdalla ovat jo ennestään maltilliset. joten postikulut ”nollaantuvat” äkkiä, varsinkin hyvän alennuskoodin avulla.

Sephoran verkkokauppa on rakennettu hyvin selkeäksi, mutta jos ranskan kieli jännittää, voi klikkaamalla Chrome-selaimessa hiiren oikeaa näppäintä valita ”käännä kielelle suomi” ja volá!

Lookfantastic, HQ Hair ja Beauty Expert

Brittiläiset Lookfantastic, HQ Hair ja Beauty Expert ovat syy siihen, ettemme pidä mm. kampaamosarjojen tuotteita kovin hintavina. Näiden The Hut Groupiin kuuluvien verkkokauppojen valikoima on suht. laaja ja joukossa on lukusia brändejä, joita Suomesta ei saa kuten Bumble and Bumble ja NARS.

Vinkki: kun olet shoppailet näissä verkkokaupoissa, tarkista haluamasi tuotteen sen hetkinen hinta kaikkien kolmen valikoimista. Lookfantastic, HQ Hair ja Beauty Expert ovat sisarkauppoja; usein tietyn brändin hintataso on halvempi toisessa ja seuraavana päivänä taas toisessa. Lisäks nämä verkkokaupat tarjoavat alennuskoodeja lähes viikottain, koodit löydät aina alennuskoodisivultamme.

Cult Beauty

Cult Beauty on myös brittiläinen kauneuden verkkokauppa, joka myy tuttujen brändien lisäksi merkkejä kuten Pixi, Stila, BECCA, Kevyn Aucoin ja Anastasia Beverly Hills. Nimensä mukaisesti tämä verkkokauppa pyrkii pitämään valikoimansa täynnä kulttituotteita. Cult Beauty lähettää yli 50 punnan (n. 64 €) tilaukset postikuluitta.

feelunique.com

Feelunique.com on Jerseyn saarelta käsin toimiva kosmetiikan verkkokauppa, josta pidämme erityisesti sen hintatason ja laajan valikoiman takia. Myynnissä on myös markettimerkkien, kuten Maybellinen, Rimmelin ja L’orealin tuotteita, joita ei syystä tai toisesta tuoda Suomen markkinoille asti. Lisäksi suursuosikkimme, Bourjois ja Pixi ovat hyvin edustettuna Feeluniquessa.

Feeluniquesta tilattaessa voit joutua maksamaan ALV:it, mutta Feelunique maksaa ne kortillesi takaisin, kunhan lähetät tullikuitista heille kopion. Ohjeet löydät täältä.

Toivottavasti tästä oli teille apua! Tulevaisuudessa paneudumme kosmetiikan verkkokauppoihin, jotka eivät ehkä ole suurelle yleisölle niin tuttuja 🙂

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?