LUSH - Happy Happy Joy Joy

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
happy happy joy joy

Kuvia

Pieni purkki Happy Happy Joy Joy
Lush logo
KATSO AINEOSAT
Rose Water, Orange Blossom Water, Almond Milk, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Organic Jojoba Oil, Perfume, Cetrimonium Bromide, Cetearyl Alcohol, Neroli Oil, Grapefruit Oil, Orange Flower Absolute

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Hoitoaineet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Vegaaninen Happy Happy Joy Joy hoitava hiustuoksu, joka kosteuttaa kevyesti. Omissa OK-kuntoiset vaalennetut latvat kaipaavat jotain aavistuksen kosteuttavaa, siksi en ainakaan vielä ostaisi uudelleen. Toisaalta uskon, että kunhan saan pätkittyä latvoja (ja tehtyä lukemattomia tehohoitoja :D ), niin jo kesällä tämä riittäisi mainiosti. Käsittelemättömän, tyypiltään "normaalin" hiuksen tarpeisiin Happy Happy Joy Joy on luultavasti juuri passeli.

Happy Happy Joy Joy ei siis ole tehokosteuttava hoitoaine, mutta se selvitti märät hiukset ja jätti ne pehmeiksi. Koostumus on aika ohutta, joten suosittelen levittämään pyyhekuiviin hiuksiin. Parhaat tulokset sain työstämällä HHJJ:ta hiuksiin ajan kanssa ja jättämällä sen viideksi minuutiksi tai yli muhimaan.

Tämä hoitoaine todellakin tuoksuu! Kuten Lushin hunajashampoonkin, Happy Happy Joy Joyn tuoksu ei ole ollenkaan kemikaalisen oloinen. Vahvin yksittäinen tuoksu on ehdottomasti sitruunainen neroli ja hyvänä kakkosena greippi. Häivähdus ruusua ja appelsiinipuuta kuitenkin tasapainottavat tuoksun "pirtsakasta" hienostuneemmaksi. Hiuksiin tuoksu jää leijumaan päiväksi, muttei ollenkaan niin vahvana kuin luulin. Hajuvettä ei kannata lotrata pesupäivänä, menee hyvät tuoksut turhaan sekaisin :)

*Beautify sai tämän tuotteen LUSH-yhteistyön yhteydessä*

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Elvive Dream Lengths Detangling Conditioner
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Syoss Silicone Free
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Moisturising Shampoo
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (1)
Super Strong Conditioner
Valmistaja: PAUL MITCHELL
 
4.7 (3)
Sensai Balancing hair conditioner
Valmistaja: SENSAI
 
4.5 (1)