Haluatko päästä testaamaan tuotteita?

19.5.2013 - Beautify tiedottaa

Haluatko päästä testaamaan tuotteita?

Beautifyn toimistoon tuppaa välillä kertymään tuotteita aika tavalla. Testauksia varten hankimme, kokeilemme, swatchaamme ja kuvaamme tuotteet, jonka jälkeen ne siirtyvät meikkilipastoon pois uusien testattavien tuotteiden tieltä, vaikka kuinka hyviä olisivatkin.

Eihän siinä ole mitään järkeä!

Kokeilemmekin nyt Facebook-sivujemme kautta, josko beautifylaiset olisivat kiinnostuneet vaihtokaupoista: me lähetämme jo testaamamme tuotteen sinulle ja sinä arvostelet sen Beautifyhin. Kaikki voittavat!

Vaihtokauppa-tuotteet ovat aina tuotteita, jotka voidaan desinfioida ennen lähetystä tai jotka ovat pakattu esim. pumppupulloihin. Hygieniasyistä siis esim. ripsivärejä on harvoin tarjolla, ellei sitten niitä ole päätynyt kaksin kappalein testipöydälle. Yleensä testattavaksi tarjotaan puuterituotteita kuten poskipunat ja luomivärit.

Kokeilu alkaa huomenna Bobbi Brownin Shimmer Brickillä. Jos halukkaita tuotetestaukseen on enemmän kuin yksi, valinta suoritetaan arvonnalla. Seuraa meitä siis Facebookissa!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?