REDKEN - Hair Cleansing Cream

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Glycol Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PPG 5 Ceteth 20, Perfume/Fragrance, Sodium Benzoate, Pentasodium Pentetate, Limonene, Citric Acid, Salicylic Acid, Stearic Aci

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Shampoot
Kommentteja
(Updated: Heinäkuu 08, 2012)
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen käyttänyt Redkenin Hair Cleansing Creamia jo kolmen vuoden ajan 1-3 kertaa kuukaudessa. Silloin kun hiukseni olevat todella blondatut ja huokoiset, käytin harvemmin ja enkä koskaan erikseen hieronut shampoota latvoihin. Hair Cleansing Cream on ehdottomasti suosikki syväpuhdistava shampooni, hiukset tuntuvat ihanan raikkailta ja puhtailta joka käytön jälkeen.

Shampoo väittää poistavan tai ainakin ehkäisivän mineraalikertymiä. En osaa sanoa kuinka tehokas se on esimerkiksi rautakertymien poistossa, mutta itse tykkään sekoittaa shampoon sekaan noin 2 kuukauden välein pussillisen apteekista saatavaa askorbiinihappoa. Sekoitan koko pussin (joka on varmaan vähän liioittelua) isoon määrään shampoota ja levitän koko päähän. Latvoihin hieron vielä lisäksi pussiin jääneet askorbiinihappojämät, sillä siellähän ne pahimmat kertymät on. Annan vaikuttaa useamman minuutin ja sitten huuhtelen ja pesen uudelleen pelkällä shampoolla. On toiminut loistavasti omissa hiuksissani! Varoituksen sanana: jos hiuksesi ovat todella huonossa kunnossa, voi tämä tehoputsaus olla liikaa niille. Ainakin heti perään on laitettava puolen tunnin-tunnin tehokostetusmuhittelut.

Normaalinkin pesun jälkeen täytyy (tai ainakin kannattaa) aina laittaa tehokosteuttavaa hoitoainetta pitkän vaikutusajan kera, sillä Hair Cleansing Cream ei todellakaan mitenkään helli hiusta... En kuitenkaan koe, että se aivan kamalastikaan kuivattaa sitä, ainakaan niin, ettei tehis korjaisi tilannetta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo
Valmistaja: WELLA PROFESSIONALS
 
4.8 (3)
Gliss Ultimate Volume Shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.8 (2)
Schwarzkopf bonacure fibre force shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF BONACURE
 
4.5 (1)
Volumetry Shampoo
Valmistaja: LOREAL PROFESSIONNEL
 
4.5 (1)
Organic Moisturising Lemongrass Shampoo
Valmistaja: LABEL.M
 
4.5 (1)