NARS - Habanera duo

 
3.0 (1)
Kirjoita arvostelu

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomivärit
Kommentteja
(Updated: Joulukuu 08, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.0

NARS Habanera duo on Beautifyn kautta testiin tullut luomiväriduo. Narsin omien nettisivujen mukaan värit ovat mint frost ja sparking charcoal plum eli tutummin huurteinen minttu ja kimalteleva hiilenvioletti. Olen ihonsävyltäni lämmin, joten tämä viileä yhdistelmä ei ole väriensä puolesta minulle paras mahdollinen valinta (ja se on vaikuttanut omalta osaltaan arvosteluun).

Omaan silmääni huurteinen minttu on enemmänkin kylmä teräksenharmaa (joka luomella tosin hivenen hohtaa minttuisena) laadultaan wannabe- minttu on kuitenkin erittäin pigmenttinen ja tasainen muiden hyvälaatuisten Nars-luomivärien tapaan. Glitterinen hiilenvioletti on hivenen kuivempi ja vaikka glitterit eivät varise meikkiä tehdessä ei sävy ole niin korkealaatuinen kuin esim. Persepolis tai Cheynne-duojen luomivärit. Tokihan hiilenvioletti on pigmenttisempi kuin halvemmat luomivärit, mutta Narsiksi se on hivenen pettymys. Kerrostamalla väristä saa kuitenkin todella tumman, mutta se vaatii hivenen enemmän viitseliäisyyttä kuin normaalista Nars-luomiväreillä.

Tein tällä yhdistelmällä taas neljä erilaista meikkiä ja vaikka sävyt itsessään antavat taas varioitavaa oli tämä duo minulle "vaikea". Näissäkin esimerkkimeikeissä käytin Urban Decayn Naked-paletin hohtavan vaalea Virgin-sävyä kulmaluulla ja häivytyksissä. Koska omat värini riitelevät tämän duon kanssa en oikein kokenut tätä omakseni missään vaiheessa. Viileämmän sävyiselle daamille tämä yhditelmä voi olla napakymppi.

NARS:in luomivärirasia on napakasti kiinni menevä, mutta se sotkeentuu herkästi mattaisen muovin vuoksi. Pakkauksessa ei ole sivellintä. Itse tein meikit levittämällä duon värit aplikaattorilla, mutta käytin häivytyksessä pehmeää synteettistä sivellintä.

Arvosanaani laskee siis värimaailma (jossa ei toisaalta ole mitään vikaa, jos on siis viileä skandinaavi-daami) ja hivenen kuivahko glitterinen hiilenvioletti, joka on kerrostettavissa peittäväksi, mutta laadultaan huonompi kuin muut testaamani Nars-luomivärit.

Nars luomiväriduon hinta on ostopaikasta (nettitilaus Narsin omasta verkkokaupasta tai Hq-hairsta) 31-34 € ja siihen hintaan itse ostettuna olisin ollut pettynyt violetin luomivärin laatuun. Teräksinen mintunsävy on hyvälaatuinen, mutta suosin enemmän kultaisia kuin hopeanhohtavia sävyjä.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadow luomiväri 7 g
Valmistaja: MAX FACTOR
 
5.0 (1)
Jumbo Eyeshadow Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
5.0 (4)
Eyeshadow Pan
Valmistaja: MAKEUP GEEK
 
4.8 (2)
Shroom
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.8 (4)
Coloricon Eye Shadow Single
Valmistaja: WET N WILD
 
4.7 (9)
Amberlights
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)