SCHWARZKOPF - Gliss Ultimate Volume hoitoaine

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu
ei latista
selvittää takut
tykkään pakkauksesta
hyvä hinta laatusuhde

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Hoitoaineet
Kommentteja
(Updated: Huhtikuu 03, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.5

Kevyt ja hyvin levittyvä hoitoaine, tuoksu vain on vähän keinotekoinen. Ei tee hiuksista raskaita. En kuitenkaan pidä tästä hoitoaineesta yhtä paljon kuin yhteenkuuluvasta shampoosta. Paksut, luonnonkiharat hiukseni tarvitsevat kosteuttavampaa hoitoainetta.

Käytän tätä hoitoainetta toisen, tehokkaamman hiusnaamion alla, ikään kuin valmistelevana hoitotuotteena. Levitän tätä tuotetta heti shampoopesun jälkeen ja selvitän varovasti isoimmat takut ja puristelen samalla liiat vedet pois. Vasta sitten levitän hiuksilleni paremmin soveltuvan hoitoaineen ja annan vaikuttaa. Tällä tavalla "esihoitoainetta" käytettäen kalliimpaa hiusnaamiota kuluu vähemmän.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tykkään pakkauksesta
  • selvittää takut
  • ei latista
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Mun suosikkimarkettihoitoaine! Maksaa vain 3-4 euroa ja suoriutuu kuin salonkituote. Tässä on jälleenrakentavia ainesosia eikä yhtään silikoneja, joten ei ole niin siloittava kuin muut kokeilemani Glissin hoitsikat. Varmaan tuo ultimate volume viittaa siihen. Selvittää hyvin takut hiuksista ja pitkässä käytössä hiukset ovat ainakin tuntuneet vahvistuvan. Jos tarvitsee lisää siloitusta ja kosteutusta, kannattaa shampoon ja hoitiskan jälken laittaa saman sarjan moussea latvoihin (siinä on silikonia, joten silottaa ja tuo kivasti kiiltoa). Vähänsin puolikkaan pisteen, koska tätä hoitisikkaa tuntuu kuluvan aika paljon, eli noin 2 pulloa per yksi shampoo pullo. Onneksi on edullinen :D

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Elvive Dream Lengths Detangling Conditioner
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Syoss Silicone Free
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Moisturising Shampoo
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (1)
Super Strong Conditioner
Valmistaja: PAUL MITCHELL
 
4.7 (3)
Sensai Balancing hair conditioner
Valmistaja: SENSAI
 
4.5 (1)