CIEN - Foundation

 
3.0 (1)
Kirjoita arvostelu
ei korosta kuivia kohtia
helppo levittää tasaisesti
tykkään pakkauksesta
hyvä hinta laatusuhde
KATSO AINEOSAT
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylhexyl Carbonate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Glycol, Isododecane, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, C9-13 Isoparaffin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Distarch Phosphate, Po

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
(Updated: Maaliskuu 10, 2018)
Kokonaisuus 
 
3.0

Tykkään Cien BB-voiteesta ihan todella paljon ja sitä olen käyttänyt jo pitkään, siksi halusin testata myös meikkivoidetta.

Sävyjä oli tarjolla neljä eri vaihtoehtoa: Sävy 010 shell on hyvin vaalea sävy kalkkilaivan kapteeneille, 020 natural beige on lähimpänä Cien BB:n sävyä Light mutta punertavampi ja oranssimpi, 030 nutmeg on tumma keltapohjainen sävy ja 040 tumma punapohjainen sävy. Hintaa tällä meikkivoiteella on 3,99€/30ml. Testasin ranteeseen (joka siis tosiaan oli huomattavasti vaaleampi kuin kasvot jopa näin talvella) ja valitsin sävyn 010 shell. Ensimmäisen kokeilun jälkeen totesin sen liian vaaleaksi. Myöhemmin hankin myös myös sävyn 020 natural beige, joka oli liian oranssi. Minulle nämä olivat hutiostoksia kumpikin. Tämä ei tarkoits etteivätkö nämä voi olla ihan nappisävyjä jollekin toisella mutta oma iho tosiaan on selkeästi lämpimän keltapohjainen ja melko vaalea.

Meikkivoide on aika paksua mutta levittyy helposti. Ensimmäisellä kerralla käytin alla kosteusvoidetta ja silloin lopputuloksesta tuli liian kiiltävä ja iho tuntui meikatummalta. Nyt levitin tämän meikkivoiteen suoraan puhtaalle iholle ja on kauniimpi, jopa hieman matta, ja miellyttävämmän tuntuinen näin. Meikkivoide on koostumukseltaan täyteläisen voidemaista. Huomion arvoista on myös se että tällä ja Cien BB:llä on eri valmistajat. Tämän Foundationin on valmistanut Premium Cosmetics kun taas BB on WIN Cosmeticsin valmistama kuten testivoittajapäivävoiteetkin. Inciä sen mitä ehdin käydä läpi niin taitaa hajuste olla isoin pahis, sisältää vähän silikoneja ja parafiineja ja hoitavista aineista ainakin pantenolia. Suosittelen normaalille ja kuivalle iholle, joka ei vaadi erittyisen paljoa peittävyyttä ja jos sävyt sattuvat sopimaan omalle iholle. Ja saman sarjan (Cien) BB:tä suosittelen kyllä mieluummin jokatapauksessa.

INCI: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylhexyl Carbonate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Glycol, Isododecane, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, C9-13 Isoparaffin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Distarch Phosphate, Polyglyceryl-3 Diisostearate , Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate, Silica Dimethyl Silylate, Phenethyl Alcohol , Panthenol, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Beeswax, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Pentaerythrityl Adipate/Caprate/Caprylate/Heptanoate, Parfum, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide / CI 77891

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tykkään pakkauksesta
  • helppo levittää tasaisesti
  • ei korosta kuivia kohtia
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)