LAURA MERCIER - Foundation Powder

 
0.0 (0)
Kirjoita arvostelu

Koko talven ja kevään ajan kestänyt meikkivoide + viimeistelypuuteri –combo on kesäkuusta alkaen saanut väistyä meikkipuuterin tieltä. Syitä on kolme: laiskuus, laiskuus ja uusi brändi-ihastus: Laura Mercier. Noin kuukauden käytössä ollut Foundation Powder on osoittautunut oivaksi kesäheilaksi helppokäyttöisyyden ja yllättävän hyvän peittävyytensä takia. Se on suomennettu paketin kylkeen puuterimeikkivoiteeksi, joka on aika kuvaava nimi. (En tiedä miksi paketin kyljessä lukee tuotteen kuvaus myös suomeksi, kun sitä ei täältä kerta ostaa voi…)

Foundation Powder on samettisen matta Wet or Dry –tuote. Mukana tulevalla vipalla tuotetta voi käyttää kiinnittämään meikkivoide ja antamaan pikkuisen lisäpeittoa. Sientä kostuttamalla taas sen voi kerrostaa keskipeittäväksi meikkipohjaksi. Ärtyneet näpyt ja tummat silmänaluset tarvitsevat peitevoidetta, mutta muuten peitto riittää tasaamaan vahvasti punoittavan kasvojeni sävyn. Alussa epäilytti, että meneekö meikkipuuterin pinta kovaksi tai koppuraiseksi kun sitä sökkii kostealla sienellä, mutta kumma kyllä puuterinappi ei ole moksiskaan vaan pysyy aina pehmeänä ja tuotetta irtoaa hyvin.

Olen tunnetusti surkea meikkisienten ja puuterivippojen käyttäjä, mutta Foundation Powderin kohdalla on ollut pakko tottua niihinkin. Sivellin, ei edes kabuki, ei nimittäin toimi tämän tuotteen kanssa yhtä hyvin kuin muitten kokeilemieni meikkipuuterien. Lisäksi sivellintä käyttäessä tuotetta pöllyää kaikkialle ja menee inhottavan paljon hukkaan. Onneksi mukana tulevat välineet ovat OK-laatuisia.

Se, miksi pidän Foundation Powderista enemmän kuin ennen käyttämistäni Chanelin Mat Lumieresta ja Diorin Forever Compactista on sen selkeästi parempi peitto (kostutetulla sienellä levitettynä) ja luonnollisuus. Chanel ja Dior vaativat pitkähkön tovin, ennen kuin asettuvat iholleni, mutta Foundation Powderin liikapuuterisuus häviää iholta huomattavasti nopeammin. Huom, pinta jää siis samettiseksi, muttei tökerön puuteriseksi. Myöskään kuivat kohdat eivät korostu yhtä paljon kuin muissa kokeilemissani meikkipuutereissa. Kuivaihoisille en silti lähtisi tätäkään suosittelemaan.

Erityisen iloinen olen Foundation Powderin pysyvyydestä sekaihollani. T-alue on pysynyt kesähelteilläkin siedettävän näköisenä viitisen tuntia. Viidenkään tunnin jälkeen kasvot eivät kiillä rumasti, mutta kokonaisuus selkeästi turhan "heleä". Kevyt puuterointi vipalla korjaa tilanteen seuraavaksi neljäksi-viideksi tunniksi. Foundation Powder ei pahemmin lähde liukumaan iholtani vaikka toki ohenee ihon rasvoittuessa. Rasvoittuvan ihon ihmetuotteeksi tästä ei siis ole (paitsi jos jaksaa korjailla meikkipohjaa päivän mittaan).

Selvät miinukset tässä tuotteessa on pakkaus, joka näyttää kivalta, mutta tuntuu heppoiselta ja halvan muoviselta. Puuteri on myös yllättävän herkkä murenemaan, eikä heppoinen pakkaus auta asiaa yhtään. Olen kerran tiputtanut tämän matolle ja heti tuotteen reunat olivat säröillä. Lisäksi hintaan verrattuna tuotetta saa aika vähän: 7,4 grammaa. Brittiläinen SpaceNK.co.uk, joka toimittaa Suomeen 9,50 punnan postareita vastaan, laskuttaa Foundation Powderista 31 puntaa ja Strawberrynetistä tätä saa noin 40 eurolla.

- Mitte

P.s. Käytän sävyä 01, joka vastaa vaaleudeltaan aika hyvin Dior Forever Compactin sävyä 010, mutta on selkeästi keltapohjainen.

Kuvia

KATSO AINEOSAT
Talc, Mica (CI77019), Dimethicone, Nylon-12, Lauroyl Lysine, Zinc Stearate, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Squalane, Polymethyl Methacrylate, Methicone, Methylparaben, Sodium Dehydroacetate, Propylparaben, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Glycine Soj

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkipuuterit
Kommentteja
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Diorskin Nude Powder Foundation SPF 10
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.3 (2)
Clinique Almost Powder Makeup
Valmistaja: CLINIQUE
 
4.2 (7)
Creme Puff
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.2 (3)
Facefinity Compact
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.2 (3)
Superpowder Double Face Makeup
Valmistaja: CLINIQUE
 
3.8 (3)
Maybelline Dream Mat Powder
Valmistaja: MAYBELLINE
 
3.7 (7)