MEOW COSMETICS - Flawless Feline Mineral Foundation

 
4.5 (4)
Kirjoita arvostelu
helppo levittää tasaisesti
tekee mitä lupaa
hyvä hinta laatusuhde
sulautuu ihoon täydellisesti
KATSO AINEOSAT
Mica, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Boron Nitride, Iron Oxides

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Mineraalimeikkipohjat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Tosi peittävä mineraalipohja, jota voi vahingossa sutia liikaakin kasvoille jos ei ole varovainen. Itse valitsin vain liian vaalean sävyn niin näytin lähinnä kalkkilaivan kapteenilta, mutta peittävyys oli hyvä silloin kun iho oli huonossa kunnossa. Pitäisi vain osata hankkia vielä se oikea sävy, kun se ei ollutkaan ihan sama kuin Pampered Puss pohjan kanssa...

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • helppo levittää tasaisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Erinomaisen peittävä mineraalimeikkipohja. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana annostelun kanssa, peittävyytensä takia tällä on mahdollista saada aikaan myös hieman maskimainen lopputulos. Huolellisesti levitettynä ja ohuita kerroksia käyttäen pystyy kuitenkin kerrostamaan melko runsaastikin. Hyväkuntoinen iho ei tarvitse tätä kuin ohuelti ja lopputulos on kauniin tasainen ja luonnollinen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • helppo levittää tasaisesti
  • ei kuivata ihoa
  • ei tuki ihohuokosia
  • heleyttää kauniisti
  • sulautuu ihoon täydellisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Meow:n Flawless Feline- koostumus on mun suosikkini kokeilemistani mineraalimeikkipohjista. Pystyy todella peittävään tulokseen, mutta jauheen määrän annostelulla peittävyyttä voi itse säätää. Pinta jää todella meikittömän näköiseksi ja kauniiksi, ja pysyy sellaisena päivän loppuun asti. Nenän kiiltelyä ei tämä pidä täysin hallinnassa koko päivää, mutta e.l.fin HD-puuteri auttaa siinä osassa.

Miinuksena olisi huono saatavuus, sillä tätä pitää tilata Jenkeistä asti kalleilla postikuluilla. Kannattaa siis odottaa alekoodeja tai ilmaisten postareiden tarjouksia.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen kokeillut erilaisia mineraalimeikkejä, mutta en koskaan ymmärtänyt mistä hehkutus johtui. Muutama vuosi sitten eksyin Meow Cosmeticsin sivuille ja tilasin testiksi, koska värisävyt oli söötisti nimetty kissarotujen mukaan ja sävyjä oli todella paljon. Kokeilin eri peittävyyksiä, mutta parhaaksi osoittautui kaikista peittävin Flawless Feline.

Toisin kuin yleensä mineraalimeikkien kanssa tätä ei tarvitse kerrostaa ja pyöritellä naamaan useita kertoja. Peittää yhtä hyvin kuin meikkivoide, mutta tuntuu iholla paremmalta ja iho hengittää. Iho on samettinen ja meikki pysyy naamassa ilman korjaamista vaikka 24h. Ja tähän lasken senkin, että olen joskus nukahtanut meikit naamassa. Pintakuivalle iholle, jolla tapana kuitenkin rasvoittua on tämä ollut aivan loistava tuote!

Peitepuuteria/-voidettakaan tuote ei tarvitse: laittaa vain ensimmäiseksi pienemmällä sudilla silmien alle kerroksen meikkipuuteria ja tekee saman niille kohdille kasvoissa, joissa korjattavaa on enemmän. Sitten sutii kabukilla muualle naamaan ja tadaa. Ei liikaa kikkailuja eikä mitään erikoisia tekniikoita.

Suosittelen ehdottomasti!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Pampered Puss
Valmistaja: MEOW COSMETICS
 
4.7 (3)
Flawless Feline Mineral Foundation
Valmistaja: MEOW COSMETICS
 
4.5 (4)
Mineral Foundation SPF 15
Valmistaja: LILY LOLO
 
4.1 (12)
bareMinerals Original SPF 15 Foundation
Valmistaja: BARE ESCENTUALS
 
3.5 (9)
Jojoba Base
Valmistaja: EVERYDAY MINERALS
 
3.0 (1)
Semi-matte Base
Valmistaja: EVERYDAY MINERALS
 
2.5 (1)