MAYBELLINE - Fit Me Stick meikkivoidepuikko

 
3.3 (4)
Kirjoita arvostelu
kauniin luonnollinen lopputulos
sulautuu ihoon täydellisesti
heleyttää kauniisti
ei korosta kuivia kohtia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.0

Itse löysin sarjasta omalle iholleni sopivan värin mistä huikeata plussaa ja idea meikkivoiteesta tikkumuodossa houkutti. Tuotteen annostelu on helppoa, senkus sutii naamaan muutaman viivan ja levittää - itse suosin sormia levittämisessä jolloin koin että saan luonnollisimman lopputuloksen.

Tuote ei vain jostain syystä pysy kasvoillani vaikka käyttäisin pohjustusvoidetta, puuteria ja muita vippaskonsteja... :( Tuote paakkuuntuu, valuu pois naamalta ja jättää jälkeensä rumia läiskiä kun osassa naamaa on tuotetta ja osassa ei.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Huhtikuu 12, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.5

Aivan ihanan helppokäyttöinen! Ei käy koskaan niin, että on annostellut liikaa meikkivoidetta kerralla. Tällä kun teet muutaman viivan naamaan ja blendaat, ni siinä se onkin :) Tykkään käyttää tämän levittämisessä ihan omia sormiani, sillä niiden lämpö saa tuotteen sulamaan ja levittymään hyvin. Tosin, en ole kokeillut muita menetelmiä.

Peittävyydeltään tämä meikkivoide ei ole kovinkaan hyvä. Sanoisin, että kevyt-semipeittävä. Itse pidän raikkaasta meikistä, joten minua kevyt peittävyys ei haittaa. Lisää peittävyyttä saa kerrostamalla, mutta silloin lopputulos ei enää ole niin luonnollinen.

Ihoni on tähän aikaan vuodesta (kylmää ja pakkasta) melko kuiva, joten toivoisin, että tästä meikkivoiteesta tehtäisiin kosteuttava versio :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • ei tummene päivän mittaan
  • helppo levittää tasaisesti
  • ei korosta kuivia kohtia
  • heleyttää kauniisti
  • sulautuu ihoon täydellisesti
  • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Ei ollut oikein mun juttu, vaikka innostuinkin puikkomeikkivoiteesta ajatuksena ja oli pakko kokeilla. Olen muistaakseni joskus todella kauan sitten jotain vastaavaa käyttänytkin, mutta tarkempia kokemuksia en muista. Fit Me stick meikkivoide ei ole kovin peittävä ja kasaantuu/valuu pois melko nopeasti, vaikka puuteria laittaisikin. Levittyy helposti ja tasaisesti, harmi vaan kun ei kestä ainakaan omalla iholla siistinä. Kyllä tämä luultavasti käytettyä tulee, koska tuotetta on puikossa mielestäni hintaansa nähden aika vähän ja tämä kuluu suht nopeasti.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Hauska ja helppo levittää! Vetelen ensin viivat kasvoihin ja levitän sitten sormin. Koostumus on liukasta ja kevyttä ja tarvitsee puuteria päälle, ettei liu heti pois. Peittää keskinkertaisesti ja jättää kasvot mattaisiksi (kiiltää nopeesti jos ei puuteroi). Voisin ostaa uudelleen ,vaikkei kestäkään kauaa kauniina, koska on niin nopea käyttää ja näyttää hyvältä kunhan muistaa lisäillä päivän mittaan. Tuotetta on loppujen lopuksi aika vähän per puikko, kestää ehkä kuukauden suht ahkerassa käytössä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)