MAYBELLINE - Fit Me Matte + Poreless meikkivoide

 
3.3 (5)
Kirjoita arvostelu
helppo levittää tasaisesti
hyvä hinta laatusuhde
sulautuu ihoon täydellisesti
ei tuki ihohuokosia
kauniin luonnollinen lopputulos

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkivoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Ottaen huomioon, että tämän hinta on jotain 8e, niin mun mielestä on oikein passeli tuote. Itselläni rasvoittuu T-alue ihan hulluna ja sieltä tämä liukuu pois parissa tunnissa, mutta muuten en valita.

Tällä saa luonnollisen meikkipohjan. No-makeup päivinä Fit me poreless on helppo vaan sutaista kasvoille. Se peittää kirjavuutta ja pieniä värieroja. Tarvitsen ite aina alle primerin ja päälle mattapuuterin, mutta niin se on kaikkien muidenkin tuotteiden kanssa. Koostumus on todella juoksevaa, levitys käy helpoiten beautyblenderillä.

En suosittele silloin kun haluaa meikkivoiteelta oikeasti peittävyyttä ja meikkipohja ei saa pettää rasvoittuvilta alueilta. Muuten hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • helppo levittää tasaisesti
 • sulautuu ihoon täydellisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Onneksi annoin tälle toisen mahdollisuuden ja kokeilin levittämistä Beauty Blender - kopiolla. Täähän on ihan huippu! Yleensä vältän tuotteita, joissa mainitaan sana matte, sillä ne yleensä korostavat ihon pintakuivuutta, mutta tämä ei sitä tee, kun huolehtii ihon kosteuttamisesta muuten. Tämä ei siis ole liian matta, mutta iho pysyy kiillottomana koko päivän. En tarvitse alle edes mattaprimeria! Primer olisi kyllä paikallaan ihohuokosia blurraamaan, sillä sitä tämä meikkivoide ei lupauksistaan huolimatta kovin hyvin tee. Tämä pysyy silti hyvin paikoillaan, mutta tietysti illalla meikki ei enää näytä niin hyvälle kuin aamulla heti meikkaamisen jälkeen. Peittokyky on ihan jees, aika tavanomainen, eli suuremmille punoituksille ja näpyille tarvitsee peiteainetta. Hintansa arvoinen ja jää näillä näkymin vakiokäyttöön.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • ei tummene päivän mittaan
 • helppo levittää tasaisesti
 • ei korosta kuivia kohtia
 • ei tuki ihohuokosia
 • ei kasaannu juonteisiin
 • pitää mattapintaisena
 • pitkäkestoinen
 • sulautuu ihoon täydellisesti
 • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Olen nyt käyttänyt tätä muutaman viikon setting spraylla ja ilman, testaten sitä erilaisten puutereiden, primereiden, siveltimien ja meikkisienen kanssa, olen myös sekoittanut sitä muihin meikkivoiteisiini. Puhdistustuotteet ja kosteusvoide meikin alla ovat aina samat, joten vaihtelua meikkivoiteen toimivuuteen ei niiden osalta synny. Minulla on herkkä sekaiho, joka sisältää sekä kuivuuteen taipuvaista ihoa että todella rasvaista t-aluetta, unohtamatta etenkin nenän seudulla esiintyvää epätasaista ihon tekstuuria ja suuria ihohuokosia.

Ostin oman meikkivoiteeni kaupasta -40% alennuksella, jolloin hintaa tuotteelle taisi jäädä noin 6e. Siihen hintaan nähden on nyt myönnettävä, että meikkivoide yllätti todella positiivisesti. Huomautan, että tuote ei ole väitteistään huolimatta mikään erityisen mattainen tai piilota ihohuokosia, mutta on tästä huolimatta käyttömukavuudeltaan ainakin oman ihoni kanssa ässä. Koostumus on ensimmäisen Fit Me:n tapaan juoksevaa, joka oli jopa hieman hämmentävää, kun on tottunut saamaan vastaavanlaista koostumusta pumppupullosta; toisaalta tällainen pakkaus on paljon matkustusystävällisempi vaihtoehto. Meikkivoide on peittävyydeltään keskitasoa ja ohuen koostumuksensa ansiosta myös mukavasti kerrostettavissa. Tuote tuntuu mukavalta kasvoilla eikä näytä pahalta tai tartu nenäni ihon epätasaiseen tekstuuriin mattapuuterinkaan kanssa, mutta tahtoo hieman upota ihohuokosiin päivän aikana. Saan tästä meikkivoiteesta mattapuuterin ja kiinnityssuihkeen kanssa (primeristä riippumatta) noin 5h irti ennen blottimista ja uudelleen puuteroimista - muilla meikkivoiteillani se aika on yleensä 2-4h. Tuotteessa on aika perinteinen maalimainen meikkivoiteen haju, joka on kuitenkin aika mieto eikä sitä huomaa enää kasvoilla, käytän itse mieluummin näitä kuin hajustettuja.

Ensimmäistä Fit Me:tä käytin kahden pullon verran enkä tiedä miksi, koska se oli ihollani täysi katastrofi enkä pitänyt siitä ollenkaan. Minulla on meikkivoiteita laidasta laitaan, ja joudun nyt toteamaan, että tämä meikkivoide pieksee kalliimmatkin meikkivoiteeni (mm. Urban Decay naked skin) oikeastaan jokaisella toiminnan osa-alueella sävyn sopivuutta myöten. Ei tämä mikään ihmeaine ole, enkä sille siitä syystä viittä tähteä annakaan, mutta ottaen huomioon meikkivoiteesta maksamani hinnan, on tämä hinta-laatusuhteeltaan tällä hetkellä ehkä jopa parhain meikkivoiteeni ja niistä ainoa, jota voin käyttää ihoni kunnosta riippumatta sekä yksinään että myös muihin meikkivoiteisiin sekoitellen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • helppo levittää tasaisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
0.5

Tämä on aivan kauhea, en toivo kenellekkään, että tekee saman virheen kuin minä ja lähtee hypetyksestä tätä kokeilemaan. Rasvaisen tuntuinen kuin mikä ja vähänkin vahingossa kosket millään naamasi päivän aikana, niin tämä on kädessä kiinni. Lähtee liikkeelle kahden tunnin jälkeen levityksestä normi-kuiva(!) ihollani ja jää sille tielleen. Aivan huti tuote.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
ei tuki ihohuokosia
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Matte + poreless versio sopii alkuperäistä Fit Metä paremmin minun iholleni. Alkuperäinen ei peittänyt tarpeeksi kirjavuutta kasvoiltani ja se oli liian heleä. Tämä uusi on ei heleytä, mutta ei ole täysin mattakaan. Matte + poreless myös peittää enemmän. Tarvitsen silti primeria alle, koska ihohuokoseni korostuvat aina todella rumasti kun kasvot rasvoittuvat. T-alueelle tarvitsen myös peittävää peitevoidetta koska esimerkiksi nenänpielessäni on paljon rikkoituneita verisuonia. Hinta-laatusuhteeltaan tuote on hyvä!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • helppo levittää tasaisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 15
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Acne Fighting Foundation
Valmistaja: E.L.F COSMETICS
 
4.5 (1)
Ultra foundation (zero minus)
Valmistaja: FACE ATELIER
 
4.5 (1)
Skin Base Foundation
Valmistaja: ILLAMASQUA
 
4.5 (1)
M.A.C Studio face & body foundation
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Vitalumiere Aqua SPF 15
Valmistaja: CHANEL
 
4.5 (1)