FIGS & ROUGE - 100 % Organic Balm Pomegranate

 
2.0 (2)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Fruit Butter, Cera Alba, Citrus Grandis Peel Oil, Punica Granatum Seed Oil, Limonene, Linalool.

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kosteusvoiteet ja -öljyt
Kommentteja
Kokonaisarvosana 
 
2.0

Pidin myös suuresti ideasta, että kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia. Jo pelkästään siksi, että luonnonöljyt ja vahat imeytyvät kunnolla. Valitettavasti tuote oli suuri pettymys. Uuden tuotteen pinta oli käyttökelvotonta paksua kalvoa, jota ei saanut mitenkään imeytymään vaan jäi törkeästi paakuille. Kerroksen alla oli hetken aikaa oikein mainiota, hyvin ravitsevaa ja suojaavaa rasvaa, kunnes senkin koostumus meni paakkuiseksi. En tiedä oliko tuote jo valmiiksi vanha vai onko tällaisella "luonnontuotteella" vain onneton säilyvyys, jotta parantaisiko jokin säilöntäaine sitä... Purkki tosiaan reilunkokoinen, vaikkei siitä mitään iloa ollutkaan kun kaksi kolmannesta meni hukkaan. Nätti pakkaus on myös, mutta ainakin minulla rasva levisi myös purkin ulkopuolelle ja keräsi ties mitä roskia. Olisin niin toivonut, että tämä olisi toiminut

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
2.0

Minulla on menossa toinen purkki tätä rasvaa. Ensimmäinen purkki oli todella hyvä, rakastin sitä koostumusta ja tuoksua. Ilmeisesti sisältöä on muutettu tässä välissä, koska tämä nykyinen purkki on aikalailla kuraa. On todella tahmeaa, kuin jotain liimaa laittaisi huulille, ja eikä edes tuoksu kuten ennen. Plussaa tulee vain nätistä ja isosta (17 ml) pakkauksesta sekä luomuainesosista.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Foot Therapy
Valmistaja: DERMOSIL
 
5.0 (1)
Sun Touch self-tan lotion
Valmistaja: NIVEA
 
5.0 (1)
Tan optimiser body moisturiser
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.8 (2)
COCOVI - Kookosöljy
Valmistaja: MUU
 
4.8 (5)
Coconut Body Butter -vartalovoi
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.6 (2)
Celebrate Body Lotion
Valmistaja: LUSH
 
4.5 (1)