Feeluniquesta ostokset nyt ilman ALV-maksuja!

20.4.2016 - IHANAA EXTRAA

Tällä kertaa poikkeuksellisesti Editorialissa lyhyt uutisisku:

Yksi suosikki verkkokaupoistamme, Feelunique.com lähetti tänään mailia, että he ovat muuttaneet Kanaalisaarilta manner-Englannin puolelle. Ja tämähän tarkoittaa, että jatkossa kun tilaat Feeluniquesta, ei tarvitse miettiä alv-maksuja. Hurraa! Ennen Feeluniquesta tilattaessa yli 22 eurolla, on saattanut joutua maksamaan arvonlisäverot, sillä toimitus on tapahtunut EU-alueen ulkopuolelta.

Lisäksi tilausten luvataan tulevan vieläkin nopeammin perille. Postikuluitta lähetetään kaikki yli 40 euron tilaukset. Jos tilaat alle 40 eurolla, ovat postikulut 4,95 €.

Muista katsoa myös uusimmat alennuskoodit, niin shoppailusta tulee vieläkin hauskempaa 🙂

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?