Feeluniquen kesäale 2016

14.8.2016 - IHANAA EXTRAA

Kesää on vielä jäljellä tai ainakin kesäaleja. Feeluniquen mega-alennusmyynnit alkoivat nyt ja aletuotteita on yli 12 000! Jos ollaan ihan rehellisiä, niin useinhan alennusmyynneissä on paljon tavaraa, jotka eivät ihan täydellä hinnalla myytynä ole löytäneet kasapäin ottajia. Onneksi tässä alessa on mukana oikeasti haluttuja tuotteita! Lisäksi Feelunique tarjoaa läpi vuoden erilaisia alennuskoodeja, joten hyvän diilin voi tehdä muutoinkin kuin kesä- ja joulualeissa (muista tarkkailla Beautifyn alennuskoodisivua).

Keräsimme tuotepaljouden joukosta diilit, joihin kannattaa tutustua:

bareMineralsin kaikki tuotteet tuntuvasti alennettuina

bareMineralssin kaikki tuotteet ovat ainakin -20%, useammat vielä enemmän. Mekin nappasimme pari tuotetta kokeiluun, odotukset ovat korkealla erityisesti meikkipohjien ja Prep and Prime -pohjustajasuihkeiden osalta.

Urban Decayn tuotteet vähintään -10%

Urban Decayn tuotteet ovat useimmat kivasti alennettuja (kyllä, myös kaikki Naked-paletit). Vielä ei ole uusi All Nighter -meikkivoide ehtinyt myyntiin, mutta kevyempi ja heleämpi Naked Skin ei sekään ole huono tuote.

Lancomen tuotteista ainakin -10%

Lancomen kaikki tuotteet ovat alennuksessa. Ihonhoidosta saa tuon -10% mutta meikeissä alennusprosentit ovat useimmiten 20-50%. Meikkivoiteista Teint Idole Ultra ja Teint Miracle ovat varmoja valintoja.

Kerastasen tuotteet -25%

Jos Kerastasen tuotteet kiinnostavat, niin nyt on hyvä aika kokeilla. Meillä ei (vielä) ole hirveästi kosketuspintaa tähän brändiin, mutta ainakin kulttihiusöljy Elixir Ultimate saa kovasti kehuja.

Iskikö silmään mitään muuta, josta kannattaisi huudella isommalle yleisölle? Me jatkamme kaivelua ja päivitämme tänne, jos muita helmiä löytyy 🙂

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?