feelunique.com – nettishoppailijan taivas

20.2.2015 - IHANAA EXTRAA

feelunique.com on yksi Euroopan suurimmista, ellei suurin, kosmetiikkatuotteiden verkkokauppa. Sieltä saa useimpia Suomessakin myytäviä brändejä ja lukemattomia sellaisia merkkejä, joita suomalaisten kauppojen hyllyiltä ei löydä. Suurien myyntivolyymien ansiosta feelunique.com hintataso on monien tuotteiden kohdalla hyvinkin edullinen eikä postikuluja ei tule, jos tilauksen arvo on yli 15 euroa.

Koska niin moni Suomen kosmetiikkafriikeistä jo tilaa Feeluniquesta, tarkemmat ohjeet tilauksen tekemiseen lienevät turhia. Kaksi asiaa haluaisimme kuitenkin nostaa pöydälle: extra-alennuksen nappaaminen valitsemastasi brändistä ja (mahdollinen) arvonlisäveron maksaminen.

Feelunique toimii kuten mikä tahansa muukin verkkokauppa (eli tälläkin hetkellä siellä on joulualennusmyynnit käynnissä!). Ostoskoriin klikataan tuotteet, osoitetiedot täytetään ja maksu tapahtuu pankki- tai luottokortilla tai Paypalilla. Kortilla maksettaessa tarvitset myös verkkopankkitunnukset maksun vahvistamiseksi. Sivusto on hyvin selkeä, mutta jos englanti jännittää, voit Google Kääntäjän avulla muuttaa sivuston suomenkieliseksi. Chrome-selaimen käyttäjät voivat hiiren oikealla näppäintä painamalla valita kohdan ”käännä kielelle suomi”.

Jos tiedät, että sinun tulee tilattua tietyn brändin tuotteita, kannattaa merkitä tuo brändi omaan profiiliisi Unique Brand -kohtaan. Tällöin saat siitä aina 10% alennuksen (alennus tulee näkymään maksaessasi tilausta). Valinnan voi muuttaa puolen vuoden välein. Alennuksen avulla hinnaksi jää esimerkiksi alle neljäkymppiä Lancomen meikkivoiteista tai alle kolmekymppiä Urban Decayn Naked Basics -paletista.

alennus_feelunique.com

 

Beautify suosittelee tutustumaan ainakin seuraaviin feelunique.comin kautta saataviin brändeihin:

Bourjois, Stila, Laura Geller, theBalm, Murad, Pixi, Topshop Beauty
sekä meikkisivellinvalmistajat Sigma ja Real Techniques

Yllämainittujen lisäksi kannattaa vilkaista valikoima ja hinnat seuraavilta brändeiltä:

Urban Decay, Dior, Lancome, Yves Saint Laurent, Estee Lauder, bareMinerals, Lily Lolo, 
Kerastase, Redken, Paul Mitchell ja Tigi

Kaikki Feeluniquesta saatavat brändit löydät täältä. Valitettavasti Benefitia tai Cliniqueta ei ainakaan tällä hetkellä voi tilata Suomeen.

Kysymykseen ”tarvitseeko tilauksista maksaa arvonlisäveroa?” vastaus on kyllä ja ei. Tämä verkkokauppahan toimii EU:hun kuulumattomalta Jerseyn saarelta käsin, eli yli 22 euron ostoksista voi joutua maksamaan arvonlisäveroa. Eipä silti hätää: nappaa kuva nettitullin kuitista ja Feelunique palauttaa tullille maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Käytännössä ALV:n maksaminen tapahtuu netissä ja paketti toimitetaan maksun jälkeen lähipostiisi. Löysimme Vitamiinit verkosta -blogista hyvät ohjeet myös tulliselvityksen tekemiseen netissä.

tulli_feelunique

 

Jos siis tilauksesi sattuu jäämään tulliin, tarkoittaa se ALV:n maksamista netin kautta ja kuitin lähettämistä kuvatiedostona Feeluniquen asiakaspalveluun. Kaikkein ärsyttävintä on kuitenkin ne muutamat ylimääräiset odottelupäivät, ennen kuin saat tilaamasi ihanuudet käsiisi…

Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa! Jos sinulla on kokemuksia tästä verkkokaupasta, kerro siitä toki meille muillekin! 🙂

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?