Feelunique.comista alennuksen alennus

29.8.2015 - TARJOUKSET

Superhyvä tarjous -hälytys! Viime päivinä mm. theBalmin, Urban Decayn ja Real Techniquesin tuotteet ovat keränneet kehuja. Joten sattuipa sopivasti: Feeluniquessa saa kaikista alennustuotteista nyt -20%. Ja kyllä, UD:n ja theBalmin luomiväripaletit ovat myös alennettujen tuotteiden joukossa!

Lisäälennuksen saa kassalla koodilla UNIQUE20. Koodi on voimassa maanantaihin 31.8.2015 asti!

Kannattaa hetki selata sivustoa, sillä alennettujen tuotteiden joukossa on mm. Lancomen Teint Idole ja Teint Miracle sekä Beautifyssa 4.4/5 tähteä saanut YSL:n Le Teint Touche Eclat (arvostelut voit lukea täältä)! Alennetuista hinnoista tippuu siis pois vielä tuo 20%.

KLIKKAA TÄSTÄ KATSOAKSESI THEBALMIN ALENNUSTUOTTEET 
KLIKKAA TÄSTÄ KATSOAKSESI URBAN DECAYN ALENNUSTUOTTEET 

Kaikki alennustuotteita ja brändejä pääset katsomaan tästä. Voit valita ensin nelikentästä hiusihonhoito-, tai meikkiosaston ja lähteä kahlaamaan tuotteet läpi tai sitten valita itseäsi kiinnostavan brändin suoraan sivuston vasemmasta laidasta.

Vikoina vinkkeinä vielä mm. BareMinerals ja meidän markettisuosikki Rimmel, jonka tuotteet ovat tuon extra-alennuksen jälkeen melkein ilmaisia…

Muistakaa, että brittiläinen Feelunique lähettää tuotteet Kanaalisaarilta, eli ALVin voi joutua väliaikaisesti maksamaan tullille. Feelunique palauttaa maksun kuittia vastaan parissa päivässä 🙂 Simppelit ohjeet voit lukea täältä.

Hinnat bongattu 28.4.2015 klo 20:30. Beautify ei vastaa siitä, jos tuote loppuu tai jos verkkokauppa muuttaa hintojaan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
Naked3
 
4.5 (5)
Naked Smoky
 
4.5 (5)
Woodwinked
 
4.5 (2)
Kicks Illuminator
 
3.3 (2)