LUSH - Fair Trade Honey Shampoo

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu
fair trade honey shampoo

Kuvia

Fair Trade purkki
Fair Trade Honey Shampoo
Logo Lush
KATSO AINEOSAT
Fairly Traded Honey, Linseed Mucilage, Sodium Laureth Sulfate, Sunflower Lecithin, Cocamide DEA, Lauryl Betaine, Geranium Oil, Beeswax Absolute, Neroli Oil, Rose Absolute, Bergamot Oil, *Citral, Geraniol, Citronellol, *Limonene, *Linalool, *Benzyl Salicyl

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Shampoot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Voitin tämän shampoon Beautifyn Lush-paketti arvonnassa. Pesuteho oli mielestäni loistava. Hiukset tuntuivat puhtailta sekä pehmeiltä. Miinusta tulee tuoksusta, joka oli todella voimakas (hunajainen). Ei miellyttänyt omaa nenääni yhtään, vaikka ajattelinkin siihen muutaman käyttökerran jälkeen tottuvani. En siis itse hankkisi jatkossa, voimakkaan tuoksun ja melko korkean hinnan vuoksi.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 14, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.5

Tästä shampoosta ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Hunajan tuoksu on toki vahva, mutta omaan nenääni mieluinen. Fair Trade Honey Shampoo on vegetaarinen ja pakattu kierrätetystä muovista.

Shampoon tuoksu ei ole keinotekoinen, siinä on nimittäin yli 50% Reilun Kaupan hunajaa. Hunajan lisäksi shampoossa on 20% pellavansiemenlimaa. Shampoo vaahtoa kivasti, sillä se sisältää sulfaatteja. Tämä ei ole kuitenkaan huono juttu, varsinkin kun katsoo inciä tarkemmin. Ennen Sodium Laureth Sulfatea löytyy hunaja ja pellavansiemenlima. Aika vaikuttavaa, kun ajattelee, että normaalisti inceissä on ekana vesi, sen jälkeen pari eri sulfaattia ja sitten muut vaikuttavat aineet, jolla tuotetta yleensä markkinoidaan.

Hiukset puhdistuvat tällä vaivatta ja jäävät ilmaviksi. Pesevistä ainesosista huolimatta Fair Trade Honey Shampoo ei kuivattanut hiuksia vaan jätti ne kiiltäviksi ja pehmeiksi.

*Beautify sai tämän tuotteen LUSH-yhteistyön yhteydessä*

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo
Valmistaja: WELLA PROFESSIONALS
 
4.8 (3)
Gliss Ultimate Volume Shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.8 (2)
Schwarzkopf bonacure fibre force shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF BONACURE
 
4.5 (1)
Volumetry Shampoo
Valmistaja: LOREAL PROFESSIONNEL
 
4.5 (1)
Organic Moisturising Lemongrass Shampoo
Valmistaja: LABEL.M
 
4.5 (1)