Oma sivu

5.4.2012 - tervetuloa

 

Hei {username},

Beautify on foorumi kaikenlaisten kosmetiikkatuotteiden käyttäjäkokemusten jakoon, jonka jokainen käyttäjä on asiantuntija. {loadposition total}

Palvelumme hakee vielä hieman muotoansa, eli älä ihmettele sivustolla tapahtuvia jatkuvia muutoksia. Lisäämme palveluun jatkuvasti uusia tuotearvioita ja jotta pääsisimme kunnolla vauhtiin, olemme kiinnostuneita yhteistyöstä suomalaisten kosmetiikkabloggareitten ja verkkokauppojen kanssa. Ideoita, kommentteja, ehdotuksia? Laita viestiä info@beautify.fi, niin vastaamme sinulle pian!

Terveisin,
Beautifyn tiimi

Muista myös katsoa:

 

{loadposition searchfront}

 

 


{loadposition featured}

{loadposition kommentit}

{loadposition blogi}

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
CC-voide SPF 20
 
4.1 (64)
Baby Lips Electro
 
3.2 (3)
Woodwinked
 
4.5 (2)
Color Infallible
 
4.5 (9)
Shroom
 
4.8 (4)
Expert Face Brush
 
4.8 (12)
Compact Styler
 
4.2 (13)