ESTEE LAUDER - Estee Lauder Enlighten Even Effect Skintone Corrector

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
tasoittaa ihonsävyä
ei korosta kuivia kohtia
heleyttää kauniisti
kosteuttaa hyvin
ei tummene päivän mittaan
KATSO AINEOSAT
Active: Homosalate 5%, Octisalate 5%, Octocrylene 2.7%, Oxybenzone 3%, Titanium Dioxide 1.9%. Inactive: WaterAquaEau, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Butyloctyl Salicylate, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethic

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Sävyttävät kosteusvoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Tämä kuuluu mielestäni lähinnä sävyttävien päivävoiteiden kategoriaan (SPF 30), vaikka meikkivoiteeksikin tätäi jotkut sanovat. Käytän tätä useimmiten päivinä, jolloin haluan laittaa silmämeikin, mutta minulla on kiire, jolloin teen pohjan nopeasti. Kosteuttavia ominaisuuksia on niin paljon, että jopa kuivaihoinen (minä) pärjää tällä päivän ilman muita kosteuttavia tuotteita ja hoitovoiteeksi myyjä tätä taisi sanoakin, vaikka itse olin meikkivoidetta ostamassa.

Ensimmäisen kerran kun tätä kokeilin, laitoin vain pienen määrän - sellaisen kuin laittaisin meikkivoidetta, jota yleensä käytän hyvin säästeliäästi. Olin pettynyt - tuote ei näköjään tasoittanut mitään ja piti olla 'even effect'... Asiaa ihmeteltyäni muistelin nähneeni Pixiwoon videon, jossa tätä annosteltiin reippaasti ja kokeiltuani totesin, että se onkin tämän kanssa oikea strategia itsellänikin ja tulee oikein kaunis ja kuulas tulos. Eli yleensä skippaan tämän kanssa kasvoilla muut aurinkosuojat, koska laitan tätä reilusti ja saan varmastikin sen suojan mitä tuote lupaa.

Jos tätä joka päiväisenä aurinkosuojana käyttäisi, tuote varmaan hupenisi kohtuunopeasti ja hintaa oli ostaessani muistaakseni vajaa 45 euroa, joten edullisempiakin tuotteita on siihen tarkoitukseen. Tämä on kuitenkin minulle hintansa arvoinen siihen saakka, kunnes löydän vastaavan edullisemmasta hintaluokasta. BB- ym. sävyttävät päivävoiteet ovat yleensä olleet kaikki kokeilemani minulle hiukan liian tummia, joten niitä ei huvita läträtä niin paljon, että niistä olisi aurinkosuojaksi asti. Tästä on käytössä sävy Light ja se passaa n. MAC NC15-iholle mielestäni hyvin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • ei tummene päivän mittaan
  • kosteuttaa hyvin
  • heleyttää kauniisti
  • ei korosta kuivia kohtia
  • tasoittaa ihonsävyä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Tinted Moisture Protection SPF 20
Valmistaja: SHISEIDO
 
5.0 (1)
Estee Lauder Enlighten Even Effect Skintone Corrector
Valmistaja: ESTEE LAUDER
 
4.0 (1)
Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30
Valmistaja: NARS
 
4.0 (1)
Studio Moisture Tint SPF 15
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
3.8 (2)
Arctic Aqua Tinted Moisturizer SPF 15
Valmistaja: LUMENE
 
3.5 (3)