Essie Button – kosmetiikkaa ja hiusjuttuja

21.6.2015 - IHANAA EXTRAA

Tiedättekö sen ihmistyypin, jonka huokuu energisyyttä ja jonka hyväntuulisuus tarttuu? Kanadalainen kauneusguru Essie Button juuri tälläinen tyyppi. Essien blogia on yksinkertaisesti mukava lukea ja hänen videoitaan hauska katsoa!

Essiellä on kosmetiikkaan keskittyvä blogi ja erittäin suosittu YouTube-kanava. Juttujen aiheet vaihtelevat tuotearvioista meikki- ja hiustutoriaaleihin sekä satunnaisiin lifestyle-postauksiin. Essieltä saa mahtavia vinkkejä erityisesti hehkuvien poskipunien ja hyvien meikkipohjien suhteen. Lisäksi, jos hiuksesi sattuvat olemaan lyhyehköt ja/tai ohuet, Essien hiusaiheiset videot kannattaa klikkailla läpi!

Essie julkaisee lähes kuukaisittain suosikit-videon, joissa esiintyy tuotteita useista hintaluokista. Huhtikuussa hehkutuslistalla oli mm. Rimmelin Lasting Finish Foundation, josta meidän jutun voit lukea täältä.

Ja kuten mekin, Essie fanittaa Benefitin Hoola-aurinkopuuteria sekä Real Techniquesin siveltimiä!

Onko Essie teille tuttu vai löysittekö tästä uuden seurattavan?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?