ESSENCE COSMETICS - Essence Long Lasting Lipliner

 
3.3 (3)
Kirjoita arvostelu
hyvä sävyvalikoima
ei kuivata
hyvä koostumus
tykkään pakkauksesta
hyvä hinta laatusuhde

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Huulten rajaustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Minulla on tätä muutamassa eri sävyssä, mutta tällä hetkellä suosikkini on Girl Next Door, jolla saa kivat nudehuulet. Mukavan pehmeä koostumus joka liukuu helposti huulille. Pigmenttiä on tarpeeksi ja näitä voi käyttää ihan yksinäänkin huulilla. Eivät kuivata huuliani, pysyvyys on hyvä, syömisen jälkeen pitää kuitenkin lisätä ainakin huulien keskelle. Erittäin hyvä tuote hintaansa nähden, suosittelen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • hyvä koostumus
 • liukuu huulille pehmeästi
 • ei korosta kuivia kohtia
 • ei kuivata
 • pysyy paikallaan
 • pitkäkestoinen
 • hyvä sävyvalikoima
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

En ole ihan varma, olisiko aiempi arvostelija mahdollisesti sekoittanut Essencen kaksi eri liplineriä toisiinsa, sillä omat kokemukseni näistä ovat aivan päinvastaisia.

Minulla on kroonisesti kuivat huulet, ja suurimman osan ajasta kammoankin laittaa mitään huulimeikkiä, koska se näyttää lähes poikkeuksetta aika rumalta jo pienen hetken jälkeen. Kuten mikä tahansa vaalea väri, myöskin näissä nuo vaaleimmat nudesävyt saattavat hieman korostaa jos huulissa on kuivuutta, mutta silti nämä eivät kuitenkaan kuivata tai tartu kuiviin kohtiin ollenkaan. Toimivat huulirasvan päällä, eivätkä lähde liukumaan huulilta pois.

Koostumus on pehmeä mutta jollain tapaa hieman paksun tuntuinen huulilla. Ei kuitenkaan mitenkään häiritsevästi tai ärsyttävästi. Olen käyttänyt näitä yksinään tuomassa väriä huuliin, ja ovat toimineet siinäkin tarkoituksessa vallan mainiosti. Ainakaan vaaleimmat nudesävyt eivät tällä tavoin yksinään käytettynä ole kylläkään maailman pitkäkestoisimpia, ja lähtevät kyllä kulumaan ajan myötä pois, puhumattakaan jos syöminkejä tai mitään sen intiimimpää (:D) harrastaa.

Tuote tulee muovisessa pakkauksessa eikä sitä tarvitse teroittaa. Tuoksu on aika perus, mieto ja muovailuvahamainen, jota ei huulilta huomaa. Minkäänlaista makua näissä ei myöskään ole. Minulla on tällä hetkellä varmaan kymmenen erilaista ja eri merkkistä huultenrajauskynää, mutta huomasin, että olen viime aikoina tarttunut oikeastaan vain näihin. Hintaansa nähden (alle 2e) en keksi näistä juurikaan mitään pahaa sanottavaa, ja kehtaan kyllä suositella kokeiltavaksi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tykkään pakkauksesta
 • hyvä koostumus
 • ei kuivata
 • hyvä sävyvalikoima
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.0

Essencen tuotteista innostuneena ja huultenrajaus kynien suurkuluttajana halusin ehdottomasti kokeilla näitä essencen pitkäkestoisiksi kutsuttuja huultenrajaus kyniä.

En ehdottomasti suosittele tätä kenellekään, vaikka tuoteperheestä löytyykin kaikki toivomani sävyt ja hinta on ehdottomasti sellainen mitä toivoisin luottotuotteelta. Tuote ei levity huulille sitten millään ja hetken aikaa kun kynää on lämmittänyt siitä saa ensimmäisen värin pilkahduksen. Tuote ei sitten pysy hyylillä, korostaa kuivia kohtia ja on lyhytkestoinen kuin mikä.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
hyvä sävyvalikoima
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Lip Contour
Valmistaja: HUDA BEAUTY
 
5.0 (1)
1000 Kisses Lipliner
Valmistaja: RIMMEL
 
5.0 (1)
GOSH Lip Liner
Valmistaja: GOSH
 
4.5 (1)
Wild Rose Huultenrajauskynä
Valmistaja: LUMENE
 
4.1 (6)
Perfect Lips Universal Liner
Valmistaja: TOO FACED
 
4.0 (1)
Essence Long Lasting Lipliner
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
3.3 (3)