Esittelyssä theBalm

6.9.2015 - VALOKEILASSA

theBalm on amerikkalainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat tulleet tunnetuksi laadustaan ja hauskoista pakkauksistaan. Tässä vilkaisu meidän suosikkituotteisiin theBalmilta.

Tiivistettynä: jos theBalm kiinnostaa, aloita korostustuotteista, luomiväreistä ja poskipunista. Ne theBalm osaa ja hyvin! Tykkäämme myös Sexy Mama -kivipuuterista (lue enemmän täältä) Brändin puuterituotteet ovat koostumukseltaan pehmeitä, erittäin pigmenttisiä ja yleisesti ottaen levittyvät kuin unelma. Korostustuotteita ja poskipunia voi käyttää niin luomilla kuin poskipäilläkin, sillä värin määrää on helppo säädellä ja häivytys onnistuu helposti.

TheBalmin lippulaivatuotteet ovat ehdottomasti korostuspuuteri Mary-Lou Manizer (Beautifyssa 4.6/5) ja Nude ’Tude-luomiväripaletti (Beautifyssa 4.5/5). Mary-Lou Manizer on shampanjainen, vahvasti hohtava korostustuote, joka on nuoresta iästään huolimatta noussut kulttituotteeksi. Cindy-Lou Manizer (Beautifyssa 5/5) on Maryn kuulas persikkapinkki sisko, joka toimii vaalealla ihonsävyllä ihan poskipunanakin.

theBalm_Nude Tude_Nude Dude_Mary-Lou Manizer_Cindy-Lou Manizer_swatch3

Korostuspuuterien lisäksi theBalmin parhaimmistoon kuuluvat ehdottomasti luomiväripaletit. Suosittu Nude’ Tude on sävymaailmaltaan neutraali, kun taas uudessa Nude Dude -paletissa useampi sävy taittaa ruusukultaan. Urban Decayn Naked-palettisarja on nauttinut The Luomiväripaletti -statusta, mutta Nude-palettien laatu ja harmoniset sävykokonaisuudet haastavat kyllä myös UD:n paletit.

theBalmin poskipunat ansaitsevat vielä erityismaininnan. Mid-end/selektiiviseksi kosmetiikaksi ne ovat maltillisesti hinnoiteltuja (n. 18-20e) ja rasiassa tulee valtava määrä tuotetta. Esimerkiksi Hot Mama -poskipuna (joka liippaa sävyltään hyvin läheltä NARSin Orgasm-punaa) sisältää 7 g tuotetta ja maksaa noin 20 € (vertaa NARSin poskipunat, joissa on rasiassa 4,8 grammaa tuotetta ja maksavat noin 30 €).

theBalmia voi ostaa heidän omilta nettisivuiltaan ja Feelunique.comista. theBalm on kerännyt todella paljon kehuja Beautifyssa, onko teillä suosikkeja?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?